دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 فروردين 1399 - 07:00
دانستنی‌های پزشکی/ 128

با خواص روغن کالندولا در ویکی‌آنا آشنا شوید

روغن کالندولا، ماده‌ای برگرفته از گل همیشه بهار بوده که دارای خاصیت ضدقارچی، ضدالتهابی و ضدباکتریایی است و می‌تواند در بهبود زخم‌، تسکین‌دهنده اگزما و تسکین تحریک‌های پوست ناشی از استفاده پوشک مفید باشد.
کد خبر : 482435
7191bLIDm0L._AC_SL1500_.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از healthline، روغن کالندولا، روغنی طبیعی برگرفته از گل همیشه بهار است که اغلب به‌عنوان یک درمان مکمل تجویز می‌شود.


این روغن دارای خاصیت ضدقارچی، ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که می‌تواند در بهبود زخم‌، تسکین‌دهنده اگزما و تسکین تحریک‌های پوست ناشی از استفاده پوشک مفید باشد. روغن کالندولا همچنین به‌عنوان ماده ضدعفونی‌کننده نیز استفاده می‌شود.


از این روغن برای تهیه پماد، کرم، تنتور، چای و کپسول استفاده می‌شود.


موارد مصرف روغن کالندولا چیست؟



  • روغن کالندولا به‌عنوان کرم ضدآفتاب می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان پوست را کاهش می‌دهد. 



  • این روغن می‌تواند به تسریع در بهبود زخم کمک کند.



  • درمان آکنه (جوش غرورجوانی) از دیگر موارد مصرف این روغن طبیعی است.



  • استفاده از روغن کالندولا در درمان اگزما، تسکین درد درماتیت در افرادی‌که تحت پرتودرمانی در موارد ابتلا به سرطان سینه هستند نیز استفاده می‌شود.



  • روغن کالندولا همچنین برای تسکین تحریک‌های پوست ناشی از استفاده پوشک تجویز می‌شود.



  • این گیاه دارای خاصیت کوگلوک (منقبض کننده کیسه صفرا)  قابل ملاحظه‌ای است لذا برای تحریک ترشح صفرا و افزایش فعالیت کبد نیز استفاده می‌شود.


در مصرف این روغن توجه به یک‌سری از نکات حائز اهمیت است:


- مصرف خوراکی فرآورده‌های همیشه بهار با داروهای آرامبخش در بیماران با فشار خون بالا و بیماران دیابتی ممنوع است.


- این گیاه در دوران بارداری و شیردهی نباید استفاده شود.


- فرآورده‌های روغن کالندولا در افراد با سابقه آلرژی، ایجاد حساسیت و درماتیت می‌کند.


منبع اصلی


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته