محصولات غذایی دارای مجوز را بدون ترس از کرونا مصرف کنید
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، شهریار مستوفی درباره استفاده از مواد غذایی با توجه به شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: «با توجه به مستندادت علمی موجود برای از بین بردن ویروس کرونا در مواد غذایی به دمای حداقل 60 درجه سانتیگراد و ترجیحاً 70 درجه سانتیگراد نیاز دارد که این مسئله در صنایع غذایی اتفاق افتاده و هیچگونه نگرانی در این باره وجود ندارد.»
وی افزود: «مردم در این ایام میتوانند مواد غذایی صنعتی را با اطمینان مصرف کنند؛ زیرا مواد اولیه کاملاً سالمسازی شده و در پروسه تولید همه استانداردها و ضوابط موجود در صنایع غذایی رعایت میشود. نکته بسیار مهم و حائز اهمیت این است که درباره محصولات غذایی غیرصنعتی هم در ماده اولیه و هم در بعد از تولید احتمال آلودگی وجود داشته و تا حد امکان در شرایط کنونی که با اپیدمی ویروس کرونا روبه رو هستیم از خرید مواد غذایی روباز و سنتی جداً خودداری شود.»
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: «لبنیات بستهبندی و صنعتی دارای مجوز از سازمان غذا و دارو را با اطمینان مصرف کنید؛ زیرا شیر پاستوریزه در طول فرایند تولید برای 15 ثانیه در معرض دمای حداقل 75 درجه سانتیگراد قرار گرفته و آلودگی احتمالی را به راحتی از بین میبرد؛ اما درباره شیرهای استریلیزه دما به مراتب بالاتر است و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.»
تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف فرآوردههای غذایی پروبیوتیک
مستوفی خاطرنشان کرد: «در فرآیندهای پخت و آمادهسازی فرآوردههای گوشتی صنعتی دما بالای 70 درجه سانتیگراد بوده و جای نگرانی درباره این محصولات در صورت دارا بودن مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو نیست. نکته قابل توجه درباره کالباس احتمال بروز آلودگی ثانویه به هنگام باز کردن بستهبندی و برش زدن آن است که باید در این زمینه اصول بهداشتی به درستی اعمال شود.»
وی با اشاره به خرید نان بهعنوان پرمصرفترین ماده غذایی گفت: «در نانهای کاملاً صنعتی و بستهبندی شده دارای پراونه بهداشتی احتمال آلودگی وجود نداشته و با اطمینان میتوان آنها را مصرف کرد. نکته قابل توجه درباره نانهای سنتی این است که با توجه به حرارات کافی در فرآیند پخت مشکلی از نظر آلوگی وجود نداشته؛ اما احتمال آلودگی بعد از فرآیند پخت در زمان تحویل به مشتری وجود دارد که در این زمینه نکات بهداشتی بهطور کامل در نانواییها باید رعایت شود تا آلودگی ثانویه به وجود نیاید.»
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطرح کرد: «در این ایام با توجه به شیوع ویروس کرونا اکیداً توصیه میشود مردم اصراری برای مصرف آبمیوههای باز و لبنیات غیرپاستوریزه مانند شیر، خامه و بستنی نداشته باشند و مصرف فرآوردههای غذایی صنعتی پروبیوتیک(فراسودمند) مانند ماست و پنیر را افزایش دهند؛ زیرا میتوانند برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید باشند.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/