آیا مصرف سیر از ابتلا به کرونا جلوگیری میکند؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا و همهگیر شدن آن، مطالب گوناگونی در اینترنت بخصوص شبکههای اجتماعی درباره این بیماری منتشر شده است، که برخی از آنها باورهای غلطی است که باعث گمراهی مردم میشود.
در ادامه به ذکر یکی از شایعات موجود پرداختهایم.
سیر میتواند از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کند!
سیر یک ماده غذایی سالم است که محتوی مقداری مواد ضدمیکروب بوده و میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. بنابراین به افراد سرماخورده یا کسانی که دچار مشکلات تنفسی هستند، خوردن آن توصیه میشود. اما آیا واقعا این ماده غذایی میتواند از ابتلا به کرونا جلوگیری میکند؟
سازمان بهداشت جهانی در این باره میگوید اگرچه سیر یک ماده غذایی بسیار پُرخاصیت است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند اما هیچ مدرکی در شرایط کنونی وجود ندارد که نشان دهد خوردن آن از افراد در برابر ویروس کرونا محافظت میکند.
همچنین یکی از روزنامههای کشور چین، درباره زنی نوشته بود به دلیل مصرف زیاد سیر خام، وی به التهاب شدید گلو مبتلا و راهی بیمارستان شده بود.
درست است که مصرف میوه و سبزیجات برای سلامتی مردم مفید است. اما هیچ مدرکی وجود ندارد که اثبات کند یک ماده غذایی خاص باعث ایجاد مقاومت در برابر ویروس کرونا میشود.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/