دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برای مقابله با کرونا چه زمانی باید دست‌های خود را بشوییم؟

برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا همه افراد لازم است دست‌های خود را مرتب و صحیح به مدت ۲۰ ثانیه به صورت مکرر بشویند اما این شستشو در چه مواردی ضرورت بیشتری داشته و به چه صورت باید انجام شود؟
کد خبر : 479631
عکس تیتر.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا دست‌های خود را مرتب و صحیح به مدت ۲۰ ثانیه به‌ویژه در موارد زیر باید بشویید :



  • قبل از خروج از خانه

  • اولین اقدام بعد از ورود به حریم خانه

  • قبل از تهیه و پخت غذا

  • قبل از غذا خوردن

  • به‌محض ورود به محل کار

  • بعد از آلوده شدن به بزاق و ترشحات بینی

  • قبل از مراقبت از کودکان و سالمندان

  • قبل از دست زدن به ظروف و مواد غذایی که با دیگران مشترک است مثل قندان، نان و غیره


شستن دست‌ها با آب و صابون برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا هم باید با طی مراحل زیر انجام شود:



  1. دست‌های خود را مرتب و صحیح با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید.

  2. ابتدا دست‌ها را مرطوب کنید.

  3. با صابون مایع دست‌ها را صابونی کنید.

  4. کف دست‌ها را خوب به هم بمالید و چین‌های کف دست را تمیز کنید.

  5. بین انگشتان را از کف دست‌ها بشویید.

  6. بین انگشتان را از پشت دست‌ها بشویید.

  7. نوک انگشت‌ها و انگشت‌های شست‌ را با دقت بشویید.

  8. مچ دست را بشویید.

  9. دست‌ها را با دستمال‌کاغذی یا حوله یک‌بارمصرف خشک‌کنید.

  10. شیر آب را با همان دستمال ببندید.

  11. دستمال را ترجیح در سطل زباله دردار بیندازید.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب