محققان چینی واکسن خوراکی برای کرونا ساختند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، «هوانگ جینهای» استاد دانشگاه تیانجین و رهبر این پروژه است. او خود ۴ دوز از این واکسن را مصرف کرده و هیچ عوارضی نداشته است.
دانشگاه تیانجین اکنون به دنبال شرکای تجاری است تا آزمایش های بالینی واکسن را انجام دهد.
این واکسن خوارکی از ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) ساخته شده است. این ماده مهمترین مخمر صنعتی برای تولید محصولات بیوشیمیایی، پروتئینهای نوترکیب وپروتئین تکیاخته است. ساکارومیسس سرویزیه که به مخمر نان نیز معروف است.
در این فرآیند مخمر ساکارومایسس سرویزیه خوراکی به عنوان حامل استفاده شده که پروتئین اسپایک ویروس کرونا را هدف میگیرد و آنتی بادیهایی برای مقابله با کووید ۱۹ میسازد.
هوانگ و همکارانش نمونههای اولیه از این واکسن خوراکی را به شکل کپسول، قرص و به شکل دانههای ریز ساختهاند.
به گفته هوانگ این واکسن سطح ایمنی بالایی دارد، استفاده از آن ساده است و میتوان آن را به سرعت در مقیاس وسیع تولید کرد.
منبع:مهر
انتهای پیام/4127/
انتهای پیام/