دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1394 - 15:28

آغاز برداشت زعفران از مزارع تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

همزمان با آغاز برداشت زعفران در نیمه اول آبان، برداشت از مزارع آموزشی دانشجویان کشاورزی واحد رودهن که برای گذراندن دوره کارآموزی اقدام به کشت زعفران کرده‌اند، آغاز شد.
کد خبر : 46773

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با اعلام این خبر گفت: نظر به کاهش نزولات جوی برف و باران در سال‌های اخیر و مساعد بودن منطقه دماوند و رودهن برای کشت زعفران و جایگزین گیاهان مقاوم به بی‌آبی و سرما در این منطقه، دانشجویان در 3 گروه آموزشی به صورت روش کاشت تراکم با تعداد 5 پیاز، 3 پیاز و 2 پیاز اقدام به کاشت زعفران کرده‌اند که در روش کاشت 3 پیاز با کوددهی دامی یکسان برای همه روش‌ها بیشترین گلدهی را به خود اختصاص داده است.



دکتر مهدی باقی گفت: با توجه به اینکه قسمت خوراکی زعفران کلاله قرمز رنگ سه برگچه‌ای شیپوری شکل که متصل به خامه سفید رنگ است باید از گل جدا شود به طور متوسط از مقدار یک کیلوگرم گل زعفران مقدار 8/13 گرم کلاله زعفران خشک شده همراه با خامه که برابر با 3 مثقال است، به دست می آید.


به گزارش آنا، هر مثقال زعفران برابر با 6/4 گرم و هر 216 مثقال زعفران یک کیلوگرم زعفران است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته