تولید انبوه نان بدون گلوتَن برای مقابله با بیماریهای سلیاکی
نادر احمدی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به فعالیت مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند و چگونگی راهاندازی آن اظهار کرد: «این مرکز با پیشنهاد اسماعیل علیزاده معاون پژوهشی واحد مرند و تصویب سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی و از اردیبهشت 98 سرپرستی آن به عهده اینجانب گذاشته شد.»
وی در پاسخ به این سؤال که میزبان چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانشبنیان در مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند هستید؟ خاطرنشان کرد: «با تلاش دانشجویان، تعداد زیادی طرح و ایده در این مرکز جمعآوری کردهایم و تعدادی از این طرحها را در نمایشگاه ربع رشیدی به نمایش گذاشتیم.»
رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با بیان اینکه تعدادی از طرحها را برای اعلام نتیجه به بخش داوری ارسال کردهایم، تصریح کرد: «اکنون بهصورت رسمی میزبان هسته یا واحدهای فناور نیستیم.»
تشریح محصولات در دست تولید انبوه
احمدی درباره اینکه آیا محصول خاصی در دست اجرا دارید؟ چنین پاسخ داد: «بله. نخستین محصول شیر اطمینان (برای فعالیت در بخش کشاورزی) و دومین محصول نیز نان بدون گلوتن است که برای درمان بیماریهای سلیاکی استفاده میشود.»
گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت و باعث کشآمدن خمیر و تردشدن بافت فرآورده نهایی میشود. دو پروتئین اصلی موجود در گلوتن، گلوتنین و گلیادین نام دارند. گلیادین عامل اصلی بسیاری از آثار منفی بر سلامتی است
وی یادآور شد: «این محصولات به مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند ارائه شده و قرار است در این مرکز تولید انبوه صورت بگیرد.»
رئیس مرکز رشد اقماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا ایده دیگری به مرکز متبوع شما برای تولید انبوه ارائه شده است؟ بیان کرد: «ایدههای دیگری به ما ارائه شده؛ ازجمله زانوبند محافظت از پا مقابل آرتروز، تشک هوشمند و دستگاه ساکشن که کار پیادهسازی و تبدیل این ایدهها به محصول در حال انجام است.»
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/