پنجمین همایش تزیاری گروه علوم و صنایع غذایی در واحد علوم دارویی برگزار شد

پنجمین همایش تزیاری گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم و فن‌آوری‌های نوین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی به منظور آشنایی دانشجویان با زمینه تحقیقاتی اعضای هیات علمی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر ابراهیم بلالی رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های نوین در پنجمین همایش تزیاری گروه علوم و صنایع غذایی واحد علوم دارویی به منظور آشنا شدن دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی با زمینه تحقیقاتی اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی و اعضای هیات علمی برخی از دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دیگر در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم و فن‌آوری‌های نوین برگزار شد، گزارشی درباره امکانات گروه صنایع غذایی ارائه داد و سپس نکاتی را درباره انتخاب موضوع پایان‌نامه متذکر شد.


در ادامه مهندس پریسا زیارتی رئیس دانشکده شیمی دارویی و مدیر گروه صنایع غذایی این واحد درباره تاریخچه تاسیس این گروه، تعداد گرایش‌های صنایع غذایی دایر در دانشکده و زمینه‌های کاری و تحقیقاتی خود صحبت کرد.


سپس دکتر سولماز صارم‌نژاد معاون گروه صنایع غذایی و عضو هیات علمی گروه، نکاتی را در مورد نحوه انتخاب موضوع پایان‌نامه، استاد راهنما و مشاور، نگارش پروپوزال، چگونگی سیر مراحل تصویب پروپوزال، نحوه نگارش پایان نامه، چگونگی آمادگی دانشجویان برای دفاع متذکر شد و در انتهای مطالب به بیان موضوعات و زمینه های پژوهشی خود پرداخت.


در ادامه این سمپوزیوم، استادان مدعو از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه تهران، سازمان استاندارد، شرکت چای گلستان، شرکت پگاه، شرکت اسانس مان واحد پرند و گروه صنایع غذایی واحد علوم دارویی به معرفی اولویت‌های پژوهشی حیطه کاری خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا