دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آذر 1398 - 18:03
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان:

دانشگاهیان با ارائه روش‌های علمی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان گام بردارند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: «دانشگاهیان با ایجاد رابطه علم و اقتصاد و ارائه روش‌های علمی می‌توانند گام‌های مثبتی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان بردارند.»
کد خبر : 449968

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، ابراهیم چیرانی ظهر امروز در نخستین سمپوزیوم تخصصی تولید محصولات غذایی سالم با هدف تبیین اصول محصولات ارگانیک و نهضت اسلوفود که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، اظهار کرد: «برنامه‌های توسعه‌محور ابعاد مختلف زندگی بشر را پوشش می‌دهد.»


وی گفت: «طبیعی است که هر سازمانی ازجمله دانشگاه‌ها بر اساس منابع و قابلیت‌های خود برای اجرای طرح‌های توسعه‌محور در جامعه تصمیم‌گیری می‌کنند.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت لزوم ایجاد رابطه علم و اقتصاد را یادآور شد و تصریح کرد: «امروز دانشگاهیان با ایجاد رابطه علم و اقتصاد و ارائه روش‌های علمی و با هدف کاهش مشکلات، رفع نیازها و شناسایی بازارها می‌توانند گام مثبتی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان بردارند.»


چیرانی با بیان اینکه نوآوری و فناوری در اقتصاد دانش‌بنیان دارای جایگاه مهمی است، افزود: «امروزه اقتصاد دانش‌بنیان با شتاب در حال پیشروی است و با توجه به اینکه نوآوری و فناوری در این اقتصاد دارای جایگاه مهمی است باید در این عرصه بیشتر تلاش کرد.»


رشت، شهر نوآور در تهیه غذای سالم


عضو هیئت‌علمی دانشگاه پولنزو ایتالیا نیز در این مراسم اظهار کرد: «شهر رشت همواره دارای تنوع غذایی مختلف و محصولات خلاقانه‌ای بوده و از سوی سازمان یونسکو به‌عنوان شهر نوآور در تهیه غذای سالم شناخته‌شده است.»



میکله فونت فرانچسکو افزود: «من از کشوری به ایران سفر کردم که دارای نقاط مشترکی با یکدیگر هستند؛ البته رشته من مردم‌شناسی است؛ اما امروز قصد دارم در رابطه با الگوها و تجارب مفیدی که داشتم سخن بگویم و امیدوارم که این جشنواره غذایی نیز در راستای بهینه‌کردن روش‌های تولید محصولات کشاورزی مؤثر باشد.»


فرانچسکو توجه اساسی به گونه‌های بومی و تولیدات سنتی کشورهای دنیا را مورد اشاره قرار داد و افزود: «اکثر این محصولات کشاورزی و تولیدات سنتی متناسب با محیط‌زیست هستند که یکی از فواید آن کاهش استفاده از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی است و در نهایت موجب تهیه غذای سالم می‌شود.»


به گزارش آنا، در این مراسم با تبادل تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و دانشگاه علوم غذایی پولنزو ایتالیا و رونمایی از تازه‌های کتاب منتشرشده توسط این واحد دانشگاهی  از یک دانشجوی مقطع دکتری  و 72 عضو هیئت‌علمی فعال در امر پژوهش واحد رشت و پژوهشگران برتر دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان گیلان با اهدای هدایا و لوح سپاس قدردانی شد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب