تفاوت تخممرغهای شناسنامهدار با مارکدار چیست؟
فرزاد طلاکش در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه عملیات خاصی بر روی تخممرغهای شناسنهدار در واحدهای تولیدی دارای پروانه صورت گرفته است، گفت: یکی از این اقدامات پاکسازی سطح محصول از آلودگیهاست، چرا که در زمان خروج تخممرغ از دامداری ضایعاتی مانند پر یا فضولات مرغ و مگس بر روی محصول وجود دارند.
وی با بیان اینکه این آلودگیها در کارخانههای پاستوریزه کردن محصول رفع میشوند، افزود: علاوه بر پاکسازی محصول به صورت ظاهری، با روشهای نورافشانی ضایعات پوسته تخممرغ اعم از ترکهای ریز و نوکزدگی تشخیص داده و تخممرغها از مصرف مستقیم انسانی خارج میشود.
طلاکش تصریح کرد: در روش نورافشانی، کیفیت و آلودگیهای میکروبی که موجب تغییر رنگ تخممرغ میشوند نیز کنترل خواهد شد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان تخممرغ شناسنامهدار ایران ادامه داد: پس از این مرحله تخممرغها باید سایزبندی شوند تا محصول بر اثر کوچک یا بزرگتر بودن نسبت به قالب بستهبندی آسیب نبیند.
وی بیان کرد: در نهایت نیز تاریخ تولید، انقضا و اسم واحد بستهبندی بر روی تخممرغ و سایر اطلاعات مانند آدرس و شماره تماس واحد تولیدی بر روی بستهبندی درج خواهد شد.
طلاکش با تاکید بر اینکه 8 کارخانه پاستوریزه کردن تخممرغ در کشور فعال است، گفت: تخممرغهای آسیبدیده در صنایع غذایی مصرف میشود و محصولات کاملا شکسته شده به علت قابل مصرف نبودن کاملا معدوم میشوند.
انتهای پیام/