درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در جشنواره پایاننامههای برتر ایران
محمدرضا سعیدیاصل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سبزوار درباره درخشش داشنجوی این واحد دانشگاهی در دومین جشنواره پایاننامههای برتر ایران اظهار کرد: فاطمه عباسیان از دانشجویان مقطع کارشناسیارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی این واحد دانشگاهی با پایاننامه«بهینهسازی فرمولاسیون ژله نوشیدنی-گیاهی حاوی ژلاتین و عصاره بهارنارنج با استفاده از طرح مخلوط» توانست عنوان «پایاننامه برتر» را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: این پایاننامه که با راهنمایی و همکاری عبدالرضا میرچولی برازق تهیه و تنظیمشده بود توانست بهعنوان «پژوهشگر برتر» نیز مورد تجلیل قرار گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با تأکید بر اینکه جشنواره پایاننامههای برتر ایران بهعنوان یکی از جشنوارههای با نظارت آکادمی بینالمللی علوم و تکنولوژی ایران، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۷ آغاز کرده و در زمینه انتشار مقالات، پایاننامهها، کتابها و دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت میکند، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری سالانه این جشنواره، انعکاس دستاوردهای جامعه علمی، آموزشی و صنعتی کشور و در دسترس قرار دادن آنها برای عموم علاقهمندان است.
سعیدیاصل تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار نخستین واحد بین دانشگاههای ایران است که سال 86 موفق به دریافت مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی تکنولوژی مواد غذایی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.
وی گفت: گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار با بهرهگیری از امکانات پژوهشی و آموزشی گسترده شامل آزمایشگاههای تخصصی شیمی و تجزیه مواد غذایی، میکروبیولوژی، کنسروسازی، غلات، روغن، قند، لبنیات، تخمیر، فرآوردههای گوشتی، تحقیقات پیشرفته، کارگاه مکانیک، سایت کامپیوتر و اینترنت، اتاق رسم و بهرهمندی از استادان مجرب به یکی از بزرگترین قطبهای آموزشی و پژوهشی کشور در این شاخه علمی تبدیل شده است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/