پایش مستمر مزارع برای جلوگیری از كشت سبزی و صیفی با آب آلوده
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، شهرام آشتاب اظهار کرد: بهمنظور جلوگیری از کشت سبزی و صیفیجات آلوده در مزارع حاشیه رودخانه قرهسو پایش مستمر در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: کشت هرگونه سبزی و صیفیجات با آب رودخانه قرهسو ممنوع بوده و در صورت مشاهده متخلفان به مراجع قضائی معرفی میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی کرمانشاه خاطرنشان کرد: برنامههای مدیریت جهادکشاورزی در معیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی و گروه محیطزیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برای جلوگیری از کشت سبزیجات با استفاده از آب آلوده رودخانه قرهسو در دستور کار قرار گرفت.
آشتاب تصریح کرد: در این راستا کلاسهای ترویجی از بهمن و اسفند 97 ایجاد و در دو مرحله برنامه زمانبندی در هر مرحله 10 کلاس جمعاً به تعداد 20 کلاس آموزشی با همکاری مرکز بهداشت و مرکز جهاد کشاورزی درودفرامان تشکیل شد.
وی اقداماتی از جمله نصب بنر، توزیع تراکت با هدف آگاهیبخشی به کشاورزان، تشکیل جلسات تخصصی کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در بخشداری، ایجاد گشت مشترک با ادارات مرتبط و صدور اخطاریه برای کشاورزان متخلف که اقدام به کشت سبزی آلوده کرده بودند را در راستای پیشگیری از این نوع کشت در دستور کار قرار داد.
آشتاب افزود: با انجام این اقدامات تا به حال گزارشی مبنی بر کشت سبزی با آب آلوده رودخانه به اکیپ مشترک نرسیده و در بازدیدهای میدانی نیز مشاهده نشده است.
وی گفت: امسال هم با توجه به برپایی کلاسهای آموزشی برای کشاورزان و اطلاعرسانی از مضرات استفاده از سبزی آلوده برای جامعه، سرکشی مداوم همکاران از مزارع، اخطار کتبی به کشاورزان، معرفی افراد خاطی در سالهای قبل به مراجع قضائی و همکاری کشاورزان منطقه باعث شده تا کشت سبزی و صیفی با آب رودخانه انجام نگیرد که به معنی این نیست که کشت انجام نخواهد شد و احتیاج به بازدید مستمر و پایش منطقه است.
انتهای پیام/4117/4103/
انتهای پیام/