دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 تير 1398 - 04:00
متخصص طب سنتی:

میوه‌ها نقش مهمی در کاهش گرمازدگی دارند

متخصص طب سنتی گفت: میوه‌ها نقش مهمی در کاهش گرمازدگی دارند.
کد خبر : 399654
How-to-store-fruit-to-keep-it-fresh-resized.jpg

سینا شیری در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: در هوای گرم تابستان بسیاری از افراد دچار گرمازدگی می‌شوند و یکی از بهترین راه‌های درمان گرمازدگی خوردن نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های خنک است.


وی افزود: توت‌ها، گلابی، انگور، هلو، زردآلو و سیب و خربزه و طالبی و … می‌تواند در کاهش گرمازدگی تأثیرگذار باشد زیرا این میوه‌ها آب فراوانی در خود دارند و می‌توانند در درمان گرمازدگی مؤثر باشد.


این متخصص طب سنتی اضافه کرد: این میوه‌ها بهترین منبع برای خنک‌ماندن به شمار می‌روند و حتی می‌توانند در رژیم‌های غذایی ما گنجانده شوند.


شیری خاطر نشان کرد: ۹۰ درصد هندوانه آب است و نقش مهمی در کاهش گرمای بدن ایفا کند.


وی تصریح کرد: هندوانه حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C است، چربی ندارد و مصرف آن علاوه بر کاهش گرمازدگی می‌تواند در جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها مؤثر باشد.


عضو انجمن پزشکان طب سنتی ادامه داد: خربزه هم در این میان نقش مهمی در کاهش گرمازدگی دارد. زیراخربزه هم آب زیادی دارد و هم کمک کند در گرمای زیاد و دمای بالای هوا آب بدن‌ حفظ شود. طالبی و خربزه هر دو کالری کمی داشته و پتاسیم فراوانی دارند.


شیری اضافه کرد: خربزه همچنین به‌عنوان یک داروی ادرارآور تلقی می‌شود که به دفع سموم ناخواسته در بدن کمک می‌کند.


این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در گرمای تابستان می‌توان هویج را رنده و از آن استفاده کرد. هویج رنده شده هم فرد را خنک و هم مواد معدنی بدن را تامین می‌کند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب