تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در تأمین مواد اولیه مشکل دارند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاحیه بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی ایران که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، ضمن اشاره به جایگاه تجهیزات پزشکی در نظام سلامت، گفت: تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی انتظار نداشته باشند به محصول بیکیفیت مجوز دهیم.
سعید نمکی ضمن بیان اینکه به مطالبات تأمینکنندگان تجهیزات پزشکی و دارو واقف هستیم، اظهار کرد: درها را به روی تأمینکنندگان بازمیگذاریم و گرهی بر گرههای قبلی نمیزنیم. سعی داریم به کسی رانت داده نشود و باجی از کسی خواسته نشود اما هیچ گونه رانتی نیز نه به واردات و نه به تولیدکنندگان داخلی نمیدهیم.
وی ادامه داد: ما با داشتن منابع محدود، باید قدرت چانهزنی بر سر قیمتها را داشته باشیم، زیرا نمیتوانیم تا ابد به بیمهها فشار بیاوریم که سه برابر قیمت جهانی از تولیدکننده داخلی خرید کنند.
تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در تامین مواد اولیه مشکل دارند
رئیس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی نیز از رشد ۲۰ درصدی حضور تولیدکنندگان داخلی در نمایشگاه امسال ایران هلث خبر داد و افزود: با فرآیند بسیار دشوار تأمین قطعات و مواد اولیه مواجه هستیم.
مجید روحی، خواستار حذف فرآیندهای طاقتفرسا در تأمین ارز مورد نیاز تولید تجهیزات پزشکی شد و گفت: هزینههای ۳۰ درصدی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی کمرشکن است.
وی ادامه داد: ما انتظار داریم در دوران جنگ اقتصادی، سختگیریها بر تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی کمتر شود.
وی با عنوان این مطلب که با هیئت امنای ارزی برای خریدهای راهبری به توافق رسیدهایم، افزود: تولیدکنندگان داخلی در برخی تجهیزات، مواد مصرفی و ابزارها تا ۱۰۰ درصد نیاز داخلی را تأمین میکنند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، شعار اصلی نمایشگاه امسال ایران هلث را تولید صادراتگرا عنوان کرد.
صادرات ۳۰ میلیون دلار تجهیزات پزشکی در سال ۹۷
مدیرکل تجهیزات پزشکی ضمن بیان اینکه روز به روز در تولید تجهیزات پزشکی در حال رشد هستیم و به تکنولوژی محصولات پیچیدهتر دست پیدا میکنیم، افزود: برخی محصولات تجهیزات پزشکی به عنوان تکنولوژی برتر دنیا در ایران تولید میشود و ایران جزء معدود کشورهای تولیدکننده برخی تجهیزات پزشکی است.
حسین صفوی، با اشاره به این مطلب که در سال گذشته حدود ۳۰ میلیون دلار تجهیزات پزشکی از ایران صادر شد، گفت: برای واردات و تولید تجهیزات پزشکی، در سال گذشته حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تخصیص پیدا کرد.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰ واحد تولیدی تجهیزات پزشکی داریم که واجد استاندارد CE اتحادیه اروپا هستند و واحدهای تولیدی بسیاری اقدام کردهاند که این گواهینامه را اخذ کنند تا تجهیزات پزشکی تولیدی خود را به سایر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی صادر کنند.
صفوی، از تحریمهای ظالمانه به عنوان مانع رسیدن به اهداف وزارت بهداشت برای صادرات ۲۴۰ میلیون دلاری تجهیزات پزشکی نام برد.
به گزارش آنا، این نمایشگاه که از ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه و با شعار «نمایشی بینظیر برای ارتقای سلامت جامعه» برگزار میشود از ۲۳ محصول تجهیزات و ملزومات پزشکی ساخت ایران رونمایی میشود.
در بیست و دومین نمایشگاه ایران هلث، وسعت نمایشگاه ۲۰ درصد و حضور تولیدکنندگان ایرانی ۳۰ درصد افزایش یافته است.
همچنین در این دوره از نمایشگاه ۴۸۶ تولیدکننده ایرانی و ۲۸ شرکت نمایندگی داخلی حضور دارند.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/