بین خوردن افطاری و شام فاصله بیندازید
قاسم کرمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: بیشتر افراد وقتی سر سفره افطار مینشینند و در حالی که رغبت و تمایل زیاد برای غذا خوردن دارند شروع به خوردن افطار میکنند.
وی اضافه کرد: در چنین شرایطی که فرد تا این اندازه گرسنه است دلش میخواهد هرچه که سر سفره غذا وجود دارد را تناول کند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: توصیه میشود روزهداران در سر سفره افطار به خاطر آن که قند خونشان پایین است افطار را با یک قند و آب جوش باز کنند. هر چند که یک ظرف سوپ نیز میتواند برای افطار مفید باشد. بهتر است در چنین شرایطی فرد از سر سفره افطار کنار برود، زیرا نیم ساعت زمان نیاز دارد تا قند خون دوباره افزایش پیدا کند.
کرمانی تصریح کرد: در این زمان وقتی قند خون بالا رفته است تمایل به خوردن کاهش پیدا میکند و وقتی غذا خورده میشود به صورت متعادل خواهد بود.
وی افزود: به همین دلیل بهتر است روزهداران باز کردن افطار را از شام جدا کنند.
انتهای پیام/4122/4087/ ن
انتهای پیام/