دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 بهمن 1397 - 21:10
بسیج اساتید کشور:

فتنه اقتصادی پایانی‌ترین صحنه‌آرایی تقابل دشمنان با ایرانیان است

بسیج اساتید کشور اعلام کرد: فتنه اقتصادی پایانی‌ترین صحنه‌آرایی تقابل دشمنان با ایرانیان است.
کد خبر : 358676
2320643.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی بسیج اساتید کشور، بسیج اساتید کشور در پایان آئین ملی چهل سالگی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای تحلیلی فتنه اقتصادی را پایانی‌ترین صحنه‌آرایی تقابل دشمنان با ایرانیان عنوان کرد.


در ابتدای این بیانیه آمده است: در چهلمین سالگرد و آغاز دهۀ پنجم و تمدنی کبیر انقلاب کبیر اسلامی هستیم؛ انقلابی که برای اولین بار در تاریخ ملت ایران، مردم را از استبداد چندهزارساله شاهنشاهی نجات داد. انقلابی که وابسته ترین و تحت سلطه ترین کشور جهان را به مستقل ترین کشور جهان تبدیل و مردمی را که هیچکاره بودند، همه کاره کرد. انقلاب اسلامی، با هدیه دادن «استقلال سیاسی» به ملت ایران، موانع و زنجیرهایی که توسط بیگانگان به دست و پای این ملت بسته شده بود را باز نمود و ظرفیّت های عظیمی که در جان مردم و بخصوص جوانان مؤمن وجود داشت را آزاد نمود و انسان جدیدی را متولد کرد؛ انسان ضعیف پیشا انقلاب به انسان مسئول و قوی پسا پهلوی در انقلاب اسلامی ظهور کرد.


در بخش دیگری از این بیانیه با برشماری ویژگی‌های انقلاب اسلامی، اعلام شده است: استقلال سیاسی، فرهنگی و علمی که انقلاب اسلامی برای ملت ایران به ارمغان آورد، اولین و مهمترین زمینه دستیابی به همه پیشرفت‌های 40 ساله بود؛ که اگر این استقلال نبود و تابع دشمنان و بیگانگان بودیم، آنان هیچگاه به ما اجازه چنین پیشرفت‌هایی نمی دادند؛ انقلاب اسلامی به معنای حقیقی کلمه، «مردم» را در همه عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و دفاع مقدس به صحنه تصمیم گیری و کار وارد كرد.


اساتید بسیجی در بخش دیگری از بیانیه خود اشاره کردند: اکنون در آغاز چهل سالگی، انقلاب جوان و رشید اسلامی، تلاش می کند با تحقق دولت اسلامی و در پی آن شکل‌گیری جامعه اسلامی، یک جامعه الگو و نمونه تشکیل دهد تا در منظر همه مردم دنیا قرار گرفته و زمینه جهانی شدن و تحقق تمدن نوین اسلامی فراهم گردد. تشکیل دولت و جامعه اسلامی، امید مستضعفان و عموم مردم دنیا را درخصوص امکان تحقق تمدن اسلامی در پی دارد. بن بستی که تمدن غرب مدرن فراروی زندگی مردم دنیا قرار داده است تصویری همراه با خشونت، ظلم، شهوت، بی هویتی، جنگ، تبعیض و فقر برای مردم به ارمغان آورده است و رهایی از این بن بست، امیدی بن بست شکن می‌خواهد که همانا تحقق دولت و جامعه اسلامی است.


در ادامه این بیانیه تصریح شده است: اساتید، دانش پژوهان و محققان دانشگاه، بر خود لازم می‌دانند جهت دستیابی به این تصویر واقع بینانه و دقیق، ضمن ارائه تحلیلی از نقشه‌های دشمن و تلاش‌های رسانه‌ای داخلی و خارجی برای تصویرسازی غلط از انقلاب اسلامی و القاء ناکارآمدی جمهوری اسلامی در آغاز چهل سالگی انقلاب، به تبیین و تحلیل کیفی و کمی دستاوردها و پیشرفت‌های بی‌نظیر چهل ساله انقلاب اسلامی، برخلاف همه دشمنی‌ها و توطئه‌های دشمنان خارجی و ناکارآمدی‌های جریانات نفوذی و غربگرای داخلی، بپردازند.


فتنه اقتصادی؛ طراحی دشمن برای تلخ کردن جشن چهل‌سالگی به کام مردم


در بخش اول این بیانیه تحلیلی آمده است: تحلیل و بررسی مواضع و سخنان رهبر انقلاب پیرامون طراحی‌های جدید دشمن علیه انقلاب اسلامی، اعتراضات نسبت به ناکارآمدی‌های اقتصادی دولت، چهل‌سالگی انقلاب، جنگ روانی و تصویرسازی غلط رسانه‌های آمریکایی از جمهوری اسلامی ایران و مباحث پیرامون نقاط ضعف و قوت جمهوری اسلامی، ما را به یک تحلیل جامع و عمیق از وضعیت کنونی و طراحی‌های آینده دشمن می‌رساند؛ دشمن در آغاز چهل‌سالگی انقلاب اسلامی قصد دارد با عصبانی کردن مردم از ناکارآمدی‌های واقعی و القائی، جشن چهل‌سالگی را به کام ملت تلخ کند؛ معلوم است که در آغاز فتنه جدیدی قرارگرفته‌ایم؛ باید بدانیم، فتنه97 و 98، فتنه اقتصادی است. فتنه‌ای که در آن دشمن به دنبال القاء بن‌بست در کشور و القاء ناامیدی نسبت به آینده و ایجاد سؤال «چه خواهد شد» درباره آینده کشور در ذهن مردم است. در این مسیر، راهبرد اصلی رسانه‌ای دشمن، تصویرسازی غلط از وضعیت جمهوری اسلامی است. به‌گونه‌ای که نقاط ضعف را برجسته، مشکلات را حل نشدنی جلوه داده و نقاط قوت را هم به نقطه تصویرسازی می‌کند. در فضای رسانه‌ای، بزک دوران پهلوی یکی از تاکتیک‌های راهبرد تصویرسازی غلط است؛ دشمن درصدد است با القای رسانه‌ای مردم را از اینکه انقلاب کردند، پشیمان کند.


تحلیل  و تبیین کیفی کامیابی‌های انقلاب چهل‌ساله


در بخش دوم این بیانیه ذکر شده است: واقعیت آن است که «ضعف‌ها» و «نقص‌ها» و «لغزش‌ها» چه  ناکارآمدی‌های چندسالۀ اخیر و هر ضعفی که طی 40 سال گذشته بروز کرده، به عملکرد برخی از «کارگزاران» و «مدیران» بازمی‌گردد، نه اصل «انقلاب» و «نظام» و شایسته است میان این دو، «تمایز» نهاده و بر هر دو، «حکم واحد» نرانیم. بر این اساس، مطالعه تجربه عینی انقلاب در طول چهار دهۀ گذشته نشان می‌دهد که در سایۀ فضایی که انقلاب برای شکوفایی و رشد فراهم کرد، هر جا که نیروهای انقلابی کارآمد در قدرت استقرار داشتند، کارها و مأموریت‌ها، به‌صورت مطلوب پیش رفته و فتوحات و دستاوردهای بسیار حاصل شده است، اما در آنجا که عنان و زمام کار، در دست نیروهای غیرانقلابی و ناکارآمد که طمع قدرت‌طلبی و ثروت‌اندوزی دارند، بوده است، دچار مشکل و چالش شده‌ایم. پس هرچه که هست، به «کارگزاران» و «مدیران» بازمی‌گردد و این، آن‌ها هستند که از «ظرفیت انقلاب»، در راستای اعتلا و رونق و پیشروی، استفاده کردند یا نکردند. ازاین‌رو، باید گریبان آن دسته از مسئولان را که با «کج‌اندیشی‌ها» و «کجروی‌ها»ی خویش، بدبینی ایجاد کرد و در مردم، نارضایتی و ناخرسندی به وجود آوردند را گرفت و به آن‌ها اعتراض کرد. متهم، این‌ها هستند نه انقلاب که یک «فرصت و بستر تاریخی بی‌نظیر» در اختیار ما قرارداد و مسیر رشد و پیشرفت را برای ما، هموار و ممکن کرد.


تحلیل و تبیین ویژگی مهم انسان‌سازی و دستاوردهای معنوی و فرهنگی انقلاب اسلامی


بخش دیگری از بیانیه اساتید بسیجی به تبیین کارآمدی انقلاب اسلامی اختصاص داده شده و در این بخش آمده است: کارآمدی انقلاب اسلامی، نکته‌ای که عموماً از آن غفلت می‌شود، توجه به بعد انسان‌سازی و اعتلای معنوی و فرهنگی ایجاد شده پس از انقلاب شکوهمند اسلامی است. عمدتاً در بیان کارآمدی‌ها، به مظاهر تمدنی و آمارهای سخت افزارانه حکومت‌داری توجه می‌شود، غافل از آنکه تحولی که انقلاب اسلامی در درون مردم و هویت ملت ایران ایجاد کرد، فتح الفتوح بی‌نظیر حضرت روح‌الله است. اعتلای معنوی و انسان‌سازی انقلاب اسلامی محدود به مرزهای جغرافیایی و حتی مرزهای دینی و مذهبی هم نمانده است.


از سویی دیگر تباهی‌های بی‌شمار از وضع اجتماعی و فرهنگی دورۀ پهلوی، آن‌چنان‌که باید، به نسل جوان و نوجوان، منتقل نشده است. در دورۀ پهلوی، رهاسازی فساد، فحشاء و بی‌بندوباری، سیاستی رسمی بود؛ گو اینکه حکومت پهلوی، نه‌فقط مسئولیتی در برابر هدایت معنوی مردم بر عهده نگرفته بود، بلکه سیاست‌های دین‌ستیزانه‌اش، موجبات رقیق‌شدن دین‌داری را فراهم کرد.


در دورۀ پهلوی، ساختارها و نهادهای اجتماعی، نه مطابق فرهنگ دینی بود، و نه در پی آرمان دینی‌شدن. جامعه ساختارهای رسمی آن، دین‌زدوده و سکولار بودند. دین، امری حاشیه‌ای، فرعی و دور از صحنه نگاه داشته شده بود. می‌توان به‌روشنی حدس زد که چنانچه حکومت پهلوی ادامه می‌یافت، اکنون ایران به‌طور کامل، در هاضمۀ تمدّن و فرهنگ غربی، مستحیل و منهدم شده و چراغ دین‌داری حقیقی و راستین در زندگی مردم، رو به خاموشی بود. تجدُّد غربی و غرب‌زدگی، در حال بلعیدن بقایای سبک زندگی دینی مردم بود.


با وقوع انقلاب اسلامی اما، تاریخ جدیدی آغاز شد که به‌طور کامل، بیرون از افق تاریخی تجدّد غربی قرار دارد. انقلاب ما، ذیل تاریخ غرب قرار نداشت. انقلاب، یک تصمیم جمعی برای عبور از غرب‌زدگی بود. اساس و اصل انقلاب، امری فرهنگی بود، نه یک امر سیاسی یا اقتصادی محض. انقلاب، تغییر سیاسی یا اقتصادی محض نبود، بلکه ریشه در مکتب اسلام و فرهنگ دینی مردمان این سرزمین داشت. ازاین‌جهت، انقلاب اسلامی، یک انقلاب اجتماعی ریشه‌دار و عمیق بود که هدف‌هایش، تنها با جابجایی حاکمان، محقّق نمی‌شد و محتاج بازاندیشی ساختارشکنانه در تمام ساختارهای اجتماعی بود. در اثر انقلاب، اسلام اجتماعی و سیاسی، جایگزین اسلام شخصی و سکولار شد. امروز بسیارند کسانی از متفکّران و نخبگان فکری، که در پی طرّاحی و ایجاد نسخه‌ها و نگاه‌های اسلامی در زمینه‌های مختلف اجتماعی هستند.


تحلیل و تبیین آماری و کمی از برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه‌های گوناگون


در بخشی دیگر از این بیانیه به گوشه‌ای دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره شده و عنوان شده است: دستاورد و پیشرفت حاصل از انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته بیان‌شده و عنوان شده است: در عرصه‌های گوناگون را بر اساس گزارش‌های رسمی نهادهای داخلی و بین‌المللی مرور می‌کنیم تا فراتر از القائات و تصویرسازی‌های رسانه‌ای دشمن و فراتر از مشکلات و ناکارآمدی‌های به وجود آمده در برخی دولت‌های ادوار و نیز دولت محترم کنونی، بتوان واقع‌بینانه، آنچه طی 40 سال گذشته بر مردم و کشور عزیزمان گذشته است را مشاهده و توصیف کرد.


متن کامل این بیانیه را از اینجا مشاهده کنید.


انتهای پیام/۴۱۱۵/۴۱۲۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب