دانه هلیله و تقویت حافظه
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: کسی که میخواهد عقلش نیرومند شود، هر روز سه دانه هلیله را با نبات میل کند.
یکی از انواع ویتامینهایی که در تنظیم سلسله اعصاب خصوصاً مغز، دخالت بسیاری دارد، ویتامین "ب" است، به طوری که بیشتر مبتلایان به جنون و اختلالات مغزی، دچار کمبود ویتامین «ب» شده بودند و با همین ویتامین نیز معالجه شدند؛ ولی در مقابل افراد زیادی نیز دیده شدهاند که مصرف این نوع ویتامین در آنها نتیجه عکس داشته و اختلالاتی به وجود آورده است.
آزمایشها نشان داده است که کمبود ویتامین "ب" تنها دلیل علت اختلالات عصبی (مغزی) نیست، بلکه کمبود موارد دیگری نیز در این بیماری موثر است که از آن جمله آدنین و سیتوزین است و این دو ماده در بسیاری از غذاها مانند جگر، قلوه، مغز گوسفند و گوساله به حد کافی وجود دارد؛ البته به این نکته هم توجه داشته باشیم که خوردن مرتب این غذاها حتی به مقدار کم، می تواند نتایج بدی از جمله غلظت خون، بیاشتهایی، تنبلی کبد و صفرا داشته باشد.
گفتنی است هلیله سیاه و زرد، شکر سرخ و نبات هندی -که آن را از شکر سرخ و گاهی از نیشکر میسازند- دارای خواص فوق هستند، بدون آنکه مداومت مصرف آنها عوارض نامطلوبی ایجاد کند.
منبع: قدس آنلاین
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/