فضای مجازی جای تعاملات واقعی را گرفته است
به گزارش خبرنگار حوزه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید محمد بطحایی در نشست گفتوگوی بین نسلی که پیشازظهرامروز در آموزشوپرورش برگزار شد، گفت: در زمان کنونی به گفتگوی بین نسلی نیاز زیادی داریم و این گفتگو به معنای الگوپذیری محض نیست و معنای آن این نیست که در همه موارد زندگی مانند پدرانمان رفتار کنیم.
وزیر آموزشوپرورش در ادامه افزود: ایران فرهنگی غنی دارد که از طریق گفتگو میتوان آن را به بقیه شناساند.
وی در ادامه افزود: افزایش سن ازدواج و تکفرزندی از جمله مشکلاتی است که در این دوره با آن روبهرو هستیم و باید با گفتگو این مشکلات را برطرف کنیم.
بطحایی با اشاره به اینکه خطرات زیادی گفتگوی بین نسلی را تهدید میکند در ادامه افزود: فضای مجازی جای تعاملات واقعی را گرفته و اکثر صحبتها حتی در گروه همسالان نیز در فضای مجازی صورت میگیرد.
وزیر آموزشوپرورش در ادامه تصریح کرد: در گفتگوی بین نسلی مهم این است که صدای نوجوان و جوان شنیده شود درست است که فضای ذهنی والدین با بچهها متفاوت است اما میتوان با گفتگو این دو فضای ذهنی را به هم نزدیک کرد.
وی خطاب به مسئولان آموزشوپرورش گفت: بهعنوان سیاستگذاران آموزشی تلاش میکنیم آنچه موردنیاز دانشآموزان و خانوادهها است را موردتوجه قرار دهیم. این را مدام تأکید کردهایم که دانشآموز نباید تنها به فکر حفظ کردن باشد و برخی از روشهای نادرست آموزش سبب شده است که دانشآموز فرصت گفتگو با والدین و مسئولان مدرسه را نداشته باشد.
بطحایی اضافه کرد: پلتفرم سینا در آموزشوپرورش تدوینشده است که هم مدیران و معلمان و همخانوادهها در آن عضو هستند و پیشنهاد میدهم بخشی به آن اضافه شود که فضایی باشد تا دانش آموزان و خانوادهها بتوانند برخی گفتگوها را در آنجا انجام دهند.
وی افزود: رئیسجمهور مطرح کرد که شما بهعنوان دانشآموزان کتابها را نقد کنید و این نقدها را به مؤلفان منتقل کنید. ما پلتفرمی را با عنوان سینا طراحی کردهایم که مدیران و معلمان عضو شدهاند و خانوادهها و دانشآموزان هم در آن هستند. من از مسئول این حوزه میخواهم که بخشی در این شبکه اضافه شود که از این جنس گفتوگوها آنجا بین خانوادهها و دانشآموزان انجام شود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ یک جامعه در یک وزارتخانه شکل نمیگیرد، ادامه داد: همه اجزای جامعه باید دستبهدست هم دهند تا فرهنگ یک جامعه ساخته شود.
انتهای پیام/4087
انتهای پیام/