دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون ترافیک شهرداری:

طرح کنترل معاینه فنی باعث شد روزهای ناسالم 20 روز کاهش یابد

معاون ترافیک شهرداری تهران با اشاره به طرح کنترل معاینه فنی گفت: در مقایسه مهر و آبان امسال با سال گذشته مشخص شد تعداد روزهای ناسالم ۲۰ روز کمتر شده است.
کد خبر : 329428
photo_۲۰۱۸-۱۱-۲۷_۱۴-۴۶-۱۶.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت حمل و نقل و ترافیک، محسن پورسیدآقایی در جلسه شورای مدیران این معاونت از امضای تفاهم‌نامه‌ای با رئیس پلیس تهران بزرگ برای اجرای طرح کاهش آلودگی هوا خبر داد و گفت: این طرح از روز اول آبان شروع شده و همه خودروهایی که در تهران تردد دارند بعد از این باید معاینه فنی داشته باشند وگرنه توسط پلیس جریمه می‌شوند و این طرح از روز شنبه هفته جاری آغاز شده است.


وی افزود: در همین مدت هم اجرای طرح کاهش با برکاتی روبه‌رو بوده که آثار آن را در هوای تهران دیده‌ایم و امیدواریم با همکاری همه نهادها و مردم، شاهد ادامه بهبود کیفیت هوا در ماه‌های پیش رو باشیم.


سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در این جلسه با توجه به ابهاماتی که در خصوص میزان تأثیر جداگانه باد و باران و کنترل معاینه فنی مطرح شده بود، گزارش داد: با مقایسه شرایط مهر و آبان امسال با سال گذشته، مشخص شد که در سال گذشته در این دو ماه دو روز بارانی داشته‌ایم که امسال به ده روز افزایش و به ۱۲ روز رسیده است اما تعداد روزهای ناسالم، ۲۰ روز کمتر شده است که نمی‌تواند صرفاً ناشی از بارش و تغییرات جوی باشد.


وی همچنین در خصوص تأثیر باد نیز گفت: اگرچه به‌طورکلی باد می‌تواند بخشی از آلودگی هوا را به بیرون از شهر منتقل کند، ولی امسال وجود باد شدید در نیمه اول مهر باعث شد که در برخی روزها گرد وخاک از اطراف به تهران بیاید و شاهد چند روز ناسالمِ ناشی از گرد و خاک باشیم.


مدیرعامل ستاد معاینه فنی تهران هم از بازدید ۱۳۲۴ خودروی سنگین در دو ماه اخیر خبر داد و گفت: در مجموع بازدیدهایی که در این مدت داشته‌ایم، ۳۴۶ مورد در آزمون معاینه فنی مردود شده‌اند و جمعاً ۴۶۸ مورد هم به علت دودزایی یا نداشتن معاینه فنی جریمه شده‌اند.


پورسیدآقایی افزود: معاینه فنی این خودروها ابطال و برای اعمال در سیستم به سازمان راهداری ارسال شده است.


در این جلسه پورسیدآقایی از باز شدن نرده‌های چهارراه ولیعصر و دسترسی پیاده برای عبور از خیابان خبر داد و با اشاره به لزوم ترجیح پیاده بر سواره در شهر، گفت: معلوم نیست چه منطقی بر این کار حاکم بوده که ما کار را برای خودروها راحت کنیم اما شهروندان معلول و خانم‌های باردار و افراد سالمند را به زحمت زیاد بیندازیم.


معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با توجه به نبود امکان گردش ‌به‌ چپ در این تقاطع و وجود زمینه‌های تردد امن عابر در چهارراه ولیعصر، دستور داد چراغ‌های عابر پیاده نیز در این معبر نصب شوند و نیروهای پلیس راهور نیز در شروع کار برای هدایت خودروها و عابران حضور پررنگی داشته باشند.


وی همچنین از مسئولیت‌پذیری برخی سمن‌ها که در روزهای اخیر با حضور در محل تقاطع به ترغیب شهروندان برای رعایت نظم در عبور و مرور پرداختند، تقدیر کرد.


انتهای پیام/4105/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب