دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1397 - 00:43
دانستنی‌های پزشکی؛

بهترین غذا برای سیاه شدن مو چیست

بهترین غذا برای سیاه شدن مو مصرف شلتوک برنج است در حالی که معمولاً در هنگام آب‌کش کردن برنج، ویتامین ب موجود در آب برنج را دور می‌ریزیم.
کد خبر : 324543

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ بهترین غذا برای مشکی شدن مو ویتامین‌های گروه ب هستند که براساس مطالعات صورت‌گرفته هیچ غذا و دارویی به‌خوبی و سرعت شلتوک برنج تأثیرگذار نیست؛ البته دلیل آن بسیار واضح است زیرا ما برنج را پوست‌کنده و به میزان بسیار زیادی نیز مصرف می‌کنیم. برهمین اساس کمبود و کسری مواد مغذی شلتوک برنج را در مواد غذایی داریم. 


توصیه می‌کنیم روزانه نیم سیر پوست شلتوک یا گرد شلتوک را با لیمو امانی دم کرده و میل کنید؛ البته در بین ویتامین‌های ب ویتامین ب 1 طاقت حرارت را ندارد و در عوض به‌سرعت در آب حل می‌شود، اگر آن را در آب گرم خیس کرده و بگذارید ویتامین‌های آن حل شود می‌توانید آن را بنوشید.


بقیه پوست برنج را در کمی آب بجوشانید و آن را مجدداً صاف کرده، آب آن را با هر غذایی که میل دارید مخلوط کرده بنوشید.


کته سالم


پلو و چلوهایی که ما می‌پزیم و می‌خوریم معایب و مفاسد زیادی دارد؛ زیرا ما برنج را پوست کنده و بهترین و پرارزش‌ترین قسمت‌های آن را دور می‌ریزیم، درصورتیکه پوست برنج مخزن ویتامین‌های ب است و در مغز برنج ماده‌ای وجود دارد که ضد ویتامین ب است و ویتامین‌های ب بدن ما را رسوب می‌دهد. ازاین‌رو برنج انسان را چاق و موی سر را سفید می‌کند.


ویتامین‌های گروه ب برنج نیز در آب حل شده و بعد از صاف شدن دور ریخته می‌شود. ویتامین ب عروق جلدی بدن را باز کرده و شخص را زیبا می‌کند؛ اما کمبود این ویتامین شخص را مبتلا به بیماری برص کرده و پوست بدن را زشت می‌کند و تولید اختلالات عصبی کرده و دست و پا را مستعد به سرمازدگی می‌کند. این ویتامین عوامل زنده خون را تقویت و ترشحات و حرکات معده را زیاد می‌کند. صاف کردن برنج منجر به نابودی و کمبود این ویتامین‌ها می‌شود.


انتهای پیام/4044/ن


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب