روغن غنی شده داخلی سیب سلامت گرفت
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در مراسم روز جهانی غذا که با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغدیه برای حفظ و ارتقای سلامت برگزار شد، شرکت صنعت غذایی کوروش در میان 5 شرکت منتخب قرار گرفت و برای تولید محصول روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین دی اویلا نشان ایمنی و سلامت دریافت کرد.
در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از دیگر مسئولان و جمع کثیری از تولیدکنندگان و فعالان صنعت غذا و سلامت برگزار شد، نشان ایمنی و سلامت به برند اویلا تعلق گرفت.
بر اساس این گزارش، حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم فوق، با تأکید بر اینکه وزارت بهداشت و ارگانهای دولتی باید همکاری با شرکتهایی که در زمینه تولید محصولات سلامت محور فعالیت دارند را در اولویت کاری خود قرار دهند، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت موجود کشور باید شاهد حداکثر حمایت خود را از تولیدات داخلی در راستای سلامت جامعه به کار بندیم.
همچنین غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، سرمایهگذاران حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و گفت: در بسیاری از کشورها محصولات غذایی ایرانی عرضه و مصرف میشود و ارز برای کشور وارد میکنند که این مهم حاصل تلاش مدیران، مسئولان و سرمایهگذارانی است که در این حوزه تلاش میکنند تا مردم را از محصولات غذایی کیفی برخوردار کنند.
وحید مفید مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه مراسم روز جهانی غذا که در سالن همایشهای رازی برگزار شد، از تمام شرکتهایی که در راه ارتقای سلامت و رفع مشکلات سوء تغذیه جامعه گام برمیدارند، تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه حدود 30 درصد مردم ایران کمخونی دارند و بیش از 70 درصد جمعیت کشور با مشکل کمبود ویتامین D روبه رو هستند، متذکر شد: بیش از 50 درصد بانوان ایرانی نیز از فقر آهن رنج میبرند به همین دلیل باید به غنیسازی مواد غذایی با ریزمغذیها بیشتر توجه کرد و در همین راستا از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برنامه هایی مصوب و ابلاغ شده است.
یادآور می شود که نشان ایمنی و سلامت، نشانی است که سالانه از سوی سازمان غذا و دارو به فرآورده غذایی اعطاء میشود که از لحاظ تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و در ضمن دارای خصوصیاتی است که به ارتقای ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک میکند.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/