دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چه مواد غذایی را می‌توان برای مدت‌های طولانی در فریزر قرار داد

اگر می‌خواهید هزینه هفتگی خریدهای مربوط به خوراک خود را کاهش دهید، فریز کردن غذا یکی از بهترین روش‌ها برای انجام این کار است.
کد خبر : 312883

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بر اساس تحقیقات یک متخصص تغذیه استرالیایی به نام دکتر جوانا مک میلان، غذاهای زیادی وجود دارند که می‌توان آنها را فریز کرده و بدین ترتیب از اسراف در این زمینه خودداری کرد. وی در این باره چنین می‌گوید: فریز کردن یک راه فوق‌العاده برای حفظ غذاهاست زیرا در این صورت دیگر نیازی به استفاده از نگهدارنده‌های شیمیایی بدین منظور نخواهد بود. در واقع این روش یکی از اولین راه‌های نگهداری از غذا بوده است. امروزه اما به این دلیل که ما می‌خواهیم همه چیز تازه باشد، از این روش کمتر استفاده می‌شود.


به گفته وی، غذاهایی مانند برنج پخته شده و ماکارونی بهترین گزینه‌ها برای فریز کردن هستند اما توصیه می‌کند که اگر قصد فریز کردن چنین غذاهایی را دارید بهتر است آن‌ها را بیشتر از معمول پخته و آن‌ها را در ظرف‌ها یا پلاستیک‌هایی به اندازه یک وعده غذایی ریخته و در فریزر قرار دهید. وی توصیه می‌کند که برنج پخته شده و ماکارونی را قبل از داغ کردن برای مدتی در بیرون از یخچال نگه دارید تا یخ آن کاملاً باز شود.


به گفته دکتر مک میلان، این دو غذا را می‌توان در حالت فریز شده تا دو ماه نیز در فریزر نگهداری کرد و در صورت نیاز آن‌ها را از فریزر خارج کرده و بدون ترس از فاسد شدن یا از دست دادن خاصیت، آن‌ها را مصرف کرد. این متخصص تغذیه همچنین می‌گوید که دانه‌های خوراکی و آجیل‌ها نیز به خوبی فریز شده و این روش نگهداری یکی از بهترین راه‌ها برای تازه نگه داشتن این مواد خوارکی در درازمدت است. بر اساس تحقیقات او می‌توان آجیل‌ها را حتی تا یک سال نیز در فریزر نگه داشت بدون این که اتفاق خاصی برای آنها بیفتد.


منبع: روزیاتو


انتهای پیام/4028


انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه سالم سلامت
ارسال نظر
هلدینگ شایسته