رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات موجب پیشگیری از بروز مسمومیت میشود
کوروش جعفریان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درخصوص نکات ایمنی تهیه نذورات در ایام محرم، گفت: به افراد توصیه میشود برای تهیه نذورات مواد اولیه را از مراکز معتبر تهیه کنند؛ زیرا استفاده از مواد غیراستاندارد موجب بروز بیماریهای گوارشی در مصرفکنندگان میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: علاوه بر این، افراد باید بهخاطر داشته باشند، بهمحض تهیه نذورات، آن را توزیع کرده و از نگهداری آن خودداری کنند؛ زیرا نگهداری مواد غذایی در دمای نامناسب موجب فساد آن میشود.
به گفته وی، مواد غذایی پختهشده را تنها میتوان بهمدت دو ساعت در دمای بالای 60 درجه سانتیگراد یا زیر 4 درجه سانتیگراد نگهداری کرد.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: همچنین افراد نباید نذورات را در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف توزیع کنند؛ زیرا مصرف مواد غذایی داغ در این ظروف، احتمال سرطانزایی را افزایش میدهد.
جعفریان تصریح کرد: افراد میتوانند برای توزیع نذورات از ظروف شخصی، آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از طعمدهندهها و رنگهای خوراکی در نذورات ممنوع است؛ زیرا این مواد از مواد شیمیایی غیرمجاز تهیهشده که میتواند خطر بروز بیماریهای گوارشی را پی داشته باشد.
انتهای پیام/4038/
انتهای پیام/