مردم غذاهای نیمپز همراه خود به سفر نبرند/ پرهیز از مصرف آبهای غیرمطمئن
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، محراب آقازاده با اشاره به احتمال بروز برخی بیماریهای گوارشی در فصل تابستان، اظهار کرد: مهمترین مساله، توجه به منبع آب مصرفی و بر حذر بودن از مصرف آبهای غیرمطمئن است.
وی افزود: بهتر است مردم غذاهایی را که با خود در طول سفر به همراه دارند، نیمپز نشده باشد و توصیه میشود از همان ابتدا غذا را کامل بپزند یا در مقصد اقدام به پخت آن کنند. غذاهایی مثل کتلت و کوکو یا تخممرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذاهایی مثل الویه، کبابکوبیده، کالباس، سوسیس و مواد غذایی آبکی مانند انواع خورشتها بسیار حساس و فسادپذیر هستند.
رئیس سامانه بهداشت 190 وزارت بهداشت ادامه داد: میتوان برای حفظ زنجیره سرمایی برای نگهداری مواد غذایی بالقوه خطرناک مانند موادغذایی با پایه شیر و لبنیات، تخم مرغ، گوشت ماهی و طیور از یخچال های یونولیتی در طول سفر استفاده کرد.
آقازاده در ادامه تصریح کرد: در صورت مجبور شدن به تهیه غذا از رستورانهای بین راهی به بهداشت محیط رستوران، لباس کار کارکنان و نظافت عمومی مکان توجه کنند.
وی افزود: مردم باید به رنگ گوشت کباب کوبیده عرضه شده توجه کرده و در صورتی که به رنگ قرمز بود از مصرف آن به علت عدم پخت کافی اجتناب کنند.
آقازاده در پایان تصریح کرد: در صورتی که در سفر خود با مشکل عدم رعایت نظافت در اماکن عمومی و بین راهی یا سرویس های بهداشتی موجود در اماکن متبرکه، پمپ بنزینها یا نمازخانههای بین راهی برخورد داشتند، موارد را با سامانه بهداشت 190 که به صورت شبانهروزی در خدمت هموطنان گرامی میباشد، اعلام کنند تا در اسرع وقت این مساله توسط کارشناسان بهداشت محیط منطقه رسیدگی شود.
انتهای پیام/4009
انتهای پیام/