کشتی سرمایهگذاران هندی در چابهار پهلو گرفت
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، محمد راستاد در نشست معاونان وزارت راه و شهرسازی در فرمانداری چابهار، اظهار کرد: این سرمایهگذاری توسط شرکت ipgl انجام میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه هم اکنون بندر چابهار پاسخگوی حجم حمل و نقل و ترانزیت کالا نیست، خاطرنشان کرد: بندر شهید بهشتی پس از تکمیل سه فاز بعدی به ظرفیت تخلیه و بارگیری 77 میلیون تن خواهد رسید.
راستاد بر روانسازی ترافیک و حمل و نقل آسان و تردد کامیونها تاکید کرد و افزود: مهمترین نیاز بندر تکمیل هرچه سریعتر راه آهن چابهار - زاهدان است.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، چهار قرارداد سرمایهگذاری به ارزش 183 میلیارد تومان امروز در بندر چابهار امضا شد.
راستاد ادامه داد: این قراردادها در زمینه ساخت مخازن فرآوردههای نفتی، جمع آوری مواد زائد کشتیها، ساخت مخازن نگهداری LPG و ساخت انبار چند منظوره است.
وی امضای تفاهم نامه پالایشگاه به ارزش 150 میلیون دلار را از دیگر برنامههای امروز عنوان کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: علاوه بر این قراردادها، کلنگ بزرگترین ترمینال تمام مکانیزه موادمعدنی کشور نیز در بندر چابهار به زمین زده شد.
راستاد تصریح کرد: با سرمایهگذاری انجام شده در بندر چابهار شاهد تحول در حمل و نقل و ترانزیت خواهیم بود.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: چابهار یکی از نقاط راهبردی است که مورد توجه سرمایهگذاران داخلی و خارجی قرار دارد.
غلامرضا مجیدی بر حل مشکلات برق حاشیهنشینان، تکمیل راه آهن، ساخت کمربندی در محدوده بنادر و تکمیل زیرساختهای گردشگری و حمل و نقل چابهار تاکید کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/