۱۵/ فروردين /۱۴۰۴

سال ۱۴۰۴، سال تحول عظیم در حوزه تکنولوژی بانک مرکزی

سال ۱۴۰۴، سال تحول عظیم در حوزه تکنولوژی بانک مرکزی
رئیس مرکز تنظیم گری بانک و بیمه بیمه مرکزی گفت: در سال آینده تحولات بسیار و شگرفی در حوزه تکنولوژی در بانک مرکزی خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا؛ حجت اسماعیل زاده رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی در جریان همایش بانک و بیمه فینشورتک  گفت: مرکز تنظیم گری برای اولین بار در مرکزی برای تنظیم موارد ایجاد شده است. باید توجه داشت که کسب و کار‌ها بسیار چابک هستند و بدیهی است که به همین دلیل از نهاد‌ها در حوزه فناوری پیشرو‌تر هستند. بانک مرکزی برای اولین بار سعی کرده است که برای فعالیت واحد‌های دیجیتال مجوز ارائه کند.

وی ادامه داد: به زمان برای همراهی و همگام شدن واحد‌های دیجیتال لازم است. بدیهی است که نهاد رگولاتور نیاز به تکامل است؛ در مورد رمز ارز‌ها نیز در ابتدا مسائل زیادی مطرح بود، اما نهایتا با دستور ریاست جمهور  بانک مرکزی مسئول رگولاتوری رمز ارز شد، اما بدیهی است که از روز اول تمام امکانات مورد نظر رمز ارز‌ها در بانک مرکزی فراهم باشد.

رئیس مرکز تنظیم‌گری بانک مرکزی گفت: برخی از فناوری‌ها مانند استخر‌های پولی نیز برای دور زدن قوانین به وجود امده‌اند و بدیهی است که نهاد تنطیم گری با بهانه توسعه فناوری از این موارد حمایت نمی‌کند. واقعیت این است که سرعت توسعه فناوری از رگولاتور‌ها بیشتر است و لازم است که نهاد‌هایی مانند بورس توجه بیشتری به توسعه تکنولوژی داشته باشند.

وی تصریح کرد: در سال آینده تحولات بسیار و شگرفی در حوزه تکنولوژی در بانک مرکزی خواهیم داشت.

راه اندازی صندوق نوآوری صنعت بیمه

در ادامه این برنامه حسن‌رضا عباسیا‌ن‌فر معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به ضرورت نوآوری در صنعت بیمه کشور، گفت: با توجه به پدیده‌ها و خدمات نوظهوراین صنعت کارگزاران آنلاین بیش از ۱۰ سال گذشته تا امروز اقدامات مهمی در این زمینه انجام داده‌اند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی گفت: به همین منظور آیین‌نامه کارگزاران بیمه‌ای بر خط اکنون تهیه و دولت تکالیفی را برای شرکت‌های بیمه فن‌آور تعیین کره است که با توجه به آن سازو کار‌ها و مقررات نیز تبیین و تهیه شده است.

عباسیان‌فر ادامه داد:امروز در بحث نوآوری صنعت بیمه، بخش‌هایی در نظر گرفته شده است به طور نمونه پدیده‌ای به نام بیمه‌گری همراه در نظام بیمه در حال گسترش است که با اقدامات نوین خسارت‌ها را به صورت مشارکتی تعیین و پرداخت می‌کند این به معنای حرکت به سمت نوآوری و خدمات رسانی در اسرع وقت و با روش‌های آنلاین است.

معاون توسعه و نوآوری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به راه اندازی صندوق نوآوری صنعت بیمه، گفت: سال آینده با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری صندوق نوآوری صنعت بیمه تاسیس می‌شود که از نظر سرمایه بزرگترین صندوق فناوری است تا خدمات شرکت‌های نوآور را در این صنعت انجام و با اقدامات نوین به خدمات رسانی با روش‌های نوین راه جدیدی را در این صنعت هموارتر کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر