دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 مرداد 1397 - 05:33
متخصص تغذیه و رژیم غذایی:

لیمو ترش و تخم شربتی عطش افراد در روزهای گرم تابستان را کاهش می‌دهد

متخصص تغذیه و رژیم غذایی بیان کرد: به افراد توصیه می‌شود برای جلوگیری از احساس عطش مداوم در روزهای گرم تابستان، از لیموی ترش در بطری آب یا قمقمه خود استفاده کنند.
کد خبر : 297540

کوروش جعفریان در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش نیاز انسان‌ها به مصرف بیشتر آب، گفت: به افراد توصیه می‌شود در فصول گرم سال برای مقابله با کم‌آبی بدن حتما بطری آب به همراه خود داشته باشند و از تخم شربتی در بطری آب استفاده کنند. تخم شربتی مقداری آب را در خود جذب و پس از ورود به دستگاه گوارش به آرامی آب را تخلیه می‌کند که این امر مانع بروز عطش در افراد می‌شود.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی افزود: هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود برای افزایش میزان مصرف مایعات از طعم دهنده‌های حاوی ویتامین C استفاده کنند، برای مثال حتما در تابستان در بطری‌های آب خود علاوه بر تخم شربتی کمی لیموی تازه استفاده کنند.


وی افزود: همچنین استفاده‌ از طعم دهنده‌های حاوی ویتامین C موجب افزایش میزان مصرف آب و مقابله با کم آبی می‌شود.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه میزان نیاز انسان‌ها به مایعات در فصول گرم با یکدیگر متفاوت است، خاطرنشان کرد: برخی انسان‌ها با نوشیدن آب با دمای 5 الی 15 درجه احساس رفع عطش می‌کنند و برخی با نوشیدن‌ آب بسیار خنک؛ بنابراین نمی‌توان در خصوص دمای آب برای همه یک نسخه تجویز کرد.


انتهای پیام/4038


انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین C
ارسال نظر
هلدینگ شایسته