چگونه مواد سمی را از بدن خارج کنیم/ حمایت دانشگاه آزاد برای تجاری سازی محصول
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تحقیقات علمی نشان داده است، پوست لیموترش میتواند نقش بسیار مؤثری در افزایش سرعت خروج مواد سمی از بدن داشته باشد. گروهی از محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با شناسایی خواص درمانی پوست لیموترش موفق به تولید بیوجاذب طبیعی از این محصول شدند.
پریسا زیارتی یکی از محققان پروژه بیوجاذب طبیعی لیموترش و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: محصول ما بیوجاذب طبیعی از پوست لیموترش است. ما برای تولید بیوجاذب طبیعی از تفاله لیمو استفاده میکنیم. تفاله لیموترشها بهصورت برگ طراحی میشود. از این برگها بهمنظور سمزدایی از برنج خوراکی موقع طبخ استفاده میشود.
وی افزود: به این نحو که بعدازاینکه برنج را چند بار شستیم، نیم ساعت میگذاریم آن با آبنمک خیس بخورد. یک عدد از برگهای لیموترش را از ابتدای همان نیم ساعت داخلش بیندازیم، تمام فلزات سرب، نیکل، کادمیوم، آرسنیک را به خودش جذب میکند و بعد ما میتوانیم آن برنج را بپزیم بدون اینکه این فلزات وارد بدنمان شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران بیان کرد: در حال حاضر حق امتیاز آن را دریافت و اختراع را ثبت کردهایم. ما درزمینهٔ بیوجاذب لیموترش مقالاتی هم نوشته و چاپ کردهایم ولی هنوز نتوانستهایم آن را به تولید انبوه برسانیم.
وی تصریح کرد: من بهطور دقیق در جریان هزینهای این پروژه نیستم ولی میتوانید از طریق دانشگاه علوم پزشکی واحد علوم و تحقیقات پیگیری کنید.
زیارتی در پایان خاطرنشان کرد: با تلاش شبانهروزی موفق به معرفی بیوجاذب پوست لیموترش شدیم. برخی از اساتید و مسئولان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات درزمینهٔ این پروژه کمک زیادی به ما کردند و هماکنون نیز با تلاش فراوان به دنبال تجاریسازی این محصول هستند. اگر حمایت مناسبی از این محصول صورت گیرد، مطمئناً موفق خواهد شد.
انتهای پیام/4133
انتهای پیام/