دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مرداد 1397 - 00:17
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

شرایط بهداشتی در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه عادی است

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با بیان اینکه طبخ و تهیه غذا در مناطق زلزله زده به شرایط عادی بازگشته گفت: رستوران‌ها در این مناطق به فعالیت خود ادامه می دهند و طبق آخرین گزارش بازرسان بهداشت محیط، در زمینه سلامت موادغذایی مشکلی وجود ندارد.
کد خبر : 297518

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن فرهادی درخصوص نظارت بر بهداشت محیط در مناطق زلزله زده کرمانشاه اظهار کرد: با توجه به فصل تابستان و آغاز گرما، نظارت بر بهداشت محیط و آب آشامیدنی در مناطق زلزله زده کرمانشاه تشدید می‌شود.
وی با بیان اینکه از زمان وقوع زلزله تاکنون، چند تیم بهداشت محیط با هدف پایش و ارزیابی مستمر بر بهداشت محیط به این مناطق، اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: با حضور بازرسان بهداشت محیط و همچنین تلاش‌های شبانه روزی همکاران بهداشت محیط در استان کرمانشاه، مشکل آب آشامیدنی که یکی از پارامترهای اساسی بود، در این مناطق برطرف شد و به جز چند روستا، سایر مناطق و شهرستان‌ها از لحاظ تامین آب شرب، مشکلی ندارند.
فرهادی ادامه داد: در برخی روستاها که هنوز در شبکه آبرسانی مشکل وجود دارد، تامین آب شرب، با استقرار تانکرهایی توسط شرکت آب و فاضلاب، جبران شده است.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درخصوص دفع فاضلاب در این مناطق تصریح کرد: در بازدیدهایی که صورت گرفت، موضوع سرویس‌های بهداشتی و دفع فاضلاب بررسی شد و استانداری کرمانشاه مسئولیت رفع کمبودها و مشکلات در این حوزه را بر عهده گرفت.
وی گفت: با گرم شدن هوا، ازدیاد حشرات و جوندگان موذی منجر به آسیب به سلامتی مردم می‌شود که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی ایران، برای دفع حشرات و جانوران موذی، اقدامات کنترلی و طعمه گذاری‌ها انجام شده و در حال حاضر این موضوع تحت کنترل بوده و در آینده نیز در این زمینه مشکلی وجود نخواهد داشت.
فرهادی افزود: در راستای کنترل حشرات و جوندگان موذی در مناطق زلزله‌زده، کمیته‌ای نیز در حوزه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت تشکیل شده که به طورمستقیم و مستمر بر این امر نظارت دارد تا سلامتی مردم حفظ شده و آسیبی به آنها وارد نشود.
وی در خصوص آواربرداری نخاله‌های ساختمانی در این مناطق گفت: این موضوع یکی از دغدغه‌های حوزه بهداشت در مناطق زلزله‌زده محسوب می‌شود، زیرا تا زمانی که مقداری از نخاله‌های ساختمانی هنوز باقی مانده باشند، مامن جانوران و جوندگان موذی مختلف خواهند بود.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص نظارت بر مواد غذایی تصریح کرد: طبخ و تهیه غذا در این مناطق به شرایط عادی بازگشته و مردم تا حدودی از عهده تامین و طبخ غذای مصرفی‌شان بر می‌آیند. همچنین اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها در این مناطق به فعالیت خود ادامه می‌دهند و طبق آخرین بازدید و گزارش بازرسان بهداشت محیط در زمینه سلامت موادغذایی نیز، مشکلی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: از وزارت نیرو، سازمان مدیریت بحران و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخواست کرده‌ایم که تا پایان فصل تابستان با هوشیاری بر استمرار اقدامات کنترلی تاکید داشته و نظارت کامل داشته باشند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب