لامپهای LED در دانشگاه آزاد اسلامی نور به تولید انبوه میرسد/ ورود به عرصه تولید محصولات پروبیوتیک
محمد احمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه امروزه با افزایش مصرف انرژی برق، شاهد آن هستیم که شرکتها و موسسات پیشرو در عرصه تولید محصولات برق و الکترونیک ساختمان، درصدد ایجاد زمینههای کاهش مصرف انرژی و زیبایی کار هستند، گفت: «یکی از روشهای کاهش مصرف استفاده از لامپهای فوق کم مصرف بر مبنای SMD به جای استفاده از لامپهای کم مصرف متداول است.»
به گفته سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، تقاضا برای لامپهای LED به سه دلیل عمده توان مصرفی بسیار کم، طول عمر طولانی و بدون مضرات محیط زیست -که در لامپهای کم مصرف متداول بسیار زیاد است- هر روز رو به افزایش است.
احمدی با بیان اینکه یکی از اهداف این واحد دانشگاهی، ایجاد دانشگاه نسل کارآفرین است اظهار کرد: «اشتغالزایی یکی از معضلات اصلی جامعه امروز به شمار میرود، در همین راستا یکی از اهداف ما در واحد نور این است تا دانش آموختگان افزون بر کارآفرینی فضایی را برای کسب و کار و ایجاد اشتغال خود به وجود آورده باشند.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه در این دانشگاه بیشتر رشتهها به سمت کارآفرینی سوق داده شده است تصریح کرد: «تولید لامپهای فوق کم مصرف LED بر پایه SMD در انواع ۶۰*۶۰ ، سالنی و پرژکتوری یکی از فعالیتهای کارآفرینی در این واحد دانشگاهی است که با تعبیه سوله میتوان همه دستگاههای تولید لامپ را به آنجا برد تا اقدام به تولید بیشتر و حتی اقدام به تولید لامپهای خانگی کرد.»
احمدی با بیان اینکه این محصولات دانشبنیان هستند اظهار کرد: «لامپهای تولیدشده هم شدت نور بیشتر و ارزانتر و هم مصرف انرژی فوقالعاده کمتری نسبت به نمونههای مشابه خود در بازار دارند.»
وی درباره ظرفیتهای واحد نور اظهار کرد: «با توجه به لامپهای LED که با قیمت مناسب، ماندگاری بالا و میزان روشنایی خوب در این واحد تولید میشود اما تاکنون در قسمت بازاریابی هیچ اقدامی صورت نگرفته، درصدد هستیم تا این تولید را به صورت فراگیر عرضه کنیم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: «با توجه به امکانات و تجهیزات واحد نور، این واحد دانشگاهی در تلاش است تا تولید این لامپها را به صورت انبوه گسترش دهد و برای این کار با شرکت شهرکهای صنعتی نور وارد مذاکره شده تا بتواند این لامپها را خارج از محیط دانشگاه آزاد اسلامی تولید و عرضه کند.»
وی با توجه به فعالیتهای دانشبنیان این دانشگاه در راستای کاهش وابستگی به شهریه بویژه در سال حمایت از کالای ایرانی اظهار کرد: «این واحد دانشگاهی صاحب گلخانه فعالی است که متاسفانه هنوز ساماندهی نشده و درصدد توسعه آن هستیم.»
احمدی ادامه داد: «در نظر داریم در این واحد دانشگاهی تولید عرقیات گیاهی از جمله عرق نعناع، پونه و گزنه، طرح پرورش و تولید قارچ، تولید کود ارگانیگ (ورمی کمپوست) را در سطح وسیع تولید و گسترش دهیم.»
این مسئول ادامه داد: «شهرستان نور به خاطر پایتخت ساحلی کشور یکی از مراکز گردشگری محسوب میشود که این دانشگاه درصدد واردشدن به موضوع گردشگری نیز هست. گردشگری، یکی از ارکان اصلی و محرک اقتصادی بسیاری از شهرهاست که نقش مهمی در اشتغال و درآمد پایدار بر عهده دارد و شهر را در مسیر توسعه پایدار هدایت میکند.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور افزود: «یکی دیگر از ظرفیتهای این دانشگاه، وارد شدن به عرصه تولید پروبیوتیک (صنایع غذایی) است؛ پروبیوتیک باکتریهایی هستند که وارد مواد غذایی شده و در بدن باعث از بین رفتن میکروبهای مضر دستگاه گوارش میشود. پروبیوتیکها همواره و به طور طبیعی در بدن ما وجود دارند اما نیاز داریم که مقدار بیشتری از آنها را از طریق غذا، نوشیدنیها و مکملهای غذایی دریافت کنیم. نقش موثر پروبیوتیکها علاوه بر رشد و تقویت میکروارگانیسمها، سیستم ایمنی ما را قوی میکنند و اثرات سندروم روده تحریکپذیر را کاهش میدهند.»
وی با بیان اینکه رشته تحصیلی بنده در زمینه صنایع غذایی است به آنــا گفت: «این تولید به مرحله ارائه رسیده و حتی با برخی شرکتها برای فروش محصول وارد مذاکره شده و به نتایج خوبی نیز دست یافتهایم.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور درباره تولید گیاهان دارویی هم اظهار کرد: «با توجه به استقبال روزافزون مردم به استفاده از این داروها، بازار بسیار مناسبی در کشور و حتی خارج از کشور برای فروش محصولات به وجود آمده است و واحد نور در مرحله ابتدایی تولید گیاهان دارویی قرار دارد. برخی گونههای گیاهی که در نواحی شهرستان نور رشد میکنند از نمونههایی است که در علوم پزشکی، صنعتی و علوم غذایی نیز کاربرد دارند.»
این مسئول دانشگاهی درباره کشت بافت گیاهی اظهار کرد: «با توجه به موانعی مانند محدویتهای زمین کشاورزی، کمبود آب و قیمت بالای انرژی، یکی از راهکارهای مفید که میتواند در تعدیل مشکل تامین غذا و حفظ سلامت محیط زیست کمک کند، تکثیر انبوه گیاهان از طریق کشت بافت و مهندسی کردن آنها از طریق فناوریهای زیستی است. تکنیک کشت بافت امکاناتی را برای تکثیر گیاهان فراهم میآورد که از طریق سنتی قابل دسترس نیستند.»
احمدی افزود: «در این واحد دانشگاهی کشت گیاهی در آزمایشگاه که به کشت بافت گیاهی معروف است را راهاندازی میکنیم و وسایل آن خریداری شده و با برخی شرکتها نیز وارد مذاکره شدهایم تا محصولاتمان را به فروش برسانیم.»
انتهای پیام/
انتهای پیام/