برای نخستین بار در کشور صورت گرفت؛
دستیابی به فناوری تولید پروبیوتیکهای بومی در دانشگاه آزاد اسلامی نور + فیلم
پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به فناوری تولید پروبیوتیکهای بومی دست یافتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مرکز رشد و فناوری مازندران، پس از ۶ سال پژوهش، پروبیوتیکهایی متناسب با عادتهای خوراکی ایرانیان تولید کردند.
فناوری تولید پروبیوتیکهای بومی بهعنوان مهمترین ماده اولیه دانشبنیان سلامت بخش و برای استفاده در محصولات غذایی است.
پروبیوتیکها باکتریهایی مفیدی هستند که در دستگاه گوارش زندگی میکنند. وجود این باکتریهای مفید موجب بهینه شدن فعالیت زیستی بدن، کنترل متابولیسم، نابودی باکتریهای مهاجم در رودهها و در درازمدت از ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و مقاوم شدن بدن در برابر آنتیبیوتیکها جلوگیری میکند.
انتهای پیام/4121/پ
انتهای پیام/
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور در گفتوگو با آنا:
لامپهای LED در دانشگاه آزاد اسلامی نور به تولید انبوه میرسد/ ورود به عرصه تولید محصولات پروبیوتیک
ستاریفرد در گفتگو با آنا:
تربیت دانشجویان علوم و صنایع غذایی در دانشگاهها بدون نظارت کافی انجام میشود
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: