۱۱/ اسفند /۱۴۰۳
16:16 06 / 04 /1398
برای نخستین بار در کشور صورت گرفت؛

دستیابی به فناوری تولید پروبیوتیک‌های بومی در دانشگاه آزاد اسلامی نور + فیلم

پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور به فناوری تولید پروبیوتیک‌های بومی دست یافتند.
57840022.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، پژوهشگران گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مرکز رشد و فناوری مازندران، پس از ۶ سال پژوهش، پروبیوتیک‌هایی متناسب با عادت‌های خوراکی ایرانیان تولید کردند.


فناوری تولید پروبیوتیک‌های بومی به‌عنوان مهم‌ترین ماده اولیه دانش‌بنیان سلامت بخش و برای استفاده در محصولات غذایی است.


پروبیوتیک‌ها باکتری‌هایی مفیدی هستند که در دستگاه گوارش زندگی می‌کنند. وجود این باکتری‌های مفید موجب بهینه شدن فعالیت زیستی بدن، کنترل متابولیسم، نابودی باکتری‌های مهاجم در روده‌ها و در درازمدت از ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و مقاوم شدن بدن در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها جلوگیری می‌کند.





 

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/۴۱۲۱/پ


ارسال نظر