زمانی که روغن زیتون بی خاصیت می شود
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محققان دانشگاه پورتو (پرتغال) روی روغن زیتون بکر مطالعاتی انجام دادند تا مشخص شود با گرم کردن این روغن چه اتفاقی میافتد.
این محققان بعد از بررسیهای مختلف به این نتیجه رسیدند که پولیفنول های موجود در این روغن قبل از رسیدن به دمای ۲۰۰ درجه شروع به تجزیه شدن میکنند به دلیل اینکه نقطهی دود نسبتاً پایینی دارد. در واقع از دمای ۱۹۰ درجهی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست میدهد. به همین دلیل محققان توصیه میکنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد و غیره و از روغنهای دیگر که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود. به عقیدهی این محققان میتوانید در پایان پخت و پز نه در ابتدای آن از این روغن استفاده کرد.
از دمای ۱۹۰ درجهی سلسیوس، روغن زیتون خواص طبیعی خود را از دست میدهد. به همین دلیل محققان توصیه میکنند که از روغن زیتون بکر به عنوان چاشنی سالاد و غیره و از روغنهای دیگر که ارزان تر هم هستند برای پخت و پز استفاده شود.
توجه داشته باشید که روغن زیتون بکر تا دمای ۱۸۰ درجهی سلسیوس مقاومت دارد و بیش از این دما باعث از بین رفتن خواص آن میشود. باید بدانید که به عنوان مثال دمای لازم برای پخت یک تکه پوشت قرمز در ماهیتابه حدود ۱۹۰ درجه سلسیوس است. به همین دلیل به نظر میرسد که روغن زیتون بکر برای پخت چنین غذاهایی مناسب نباشد.
منبع: سلامت نیوز
انتهای پیام/
- ساک دستی
- ثبت شرکت
- بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران
- پالت پلاستیکی
- خرید ادویه
- خرید فالوور واقعی
- فونیکس
- خشکشویی آنلاین اکتیو کلینرز
- آهنگ جدید
- سفارش چاپ پرچم
- تلفن ابری
- صرافی نوبیتکس
- صرافی توبیت
- ال بانک
- انبار هوشمند فلزات گرانبها
- اهنگ جدید
- خرید قهوه
- اخبار بورس
- چک لیست لوازم اسکی
- وکیل
- رزرو بلیط هواپیما
- خرید هاست