قیمت نان در استانها متغیر میشود
به گزارش گروه اقتصادی آنا، داوود موسوی با تشریح نحوه نرخگذاری انواع نان در نانواییها گفت: هدف این شیوهنامه تعیین ضوابطی درخصوص ارائه وحدت رویه در تعیین قیمت نان در سراسر کشور است تا از بروز تخلفات از قبیل گرانفروشی و کم فروشی جلوگیری کنیم.
وی با بیان این که محاسبه تمام عوامل موثر در تعیین قیمت نان از دیگر موضوعات مورد توجه در این شیوهنامه است، افزود: این شیوهنامه میتواند مبنای محاسبه قیمت نان در سراسر کشور قرار بگیرد و همچنین نظارت را بهتر و از بروز برخی تخلفات پیشگیری کند.
مدیرکل بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت در ادامه میزان مصرف هر یک از مواد اولیه در تولید یک قرص نان در این شیوه نامه را بر اساس استانداردهای تعریف شده و نظرات اتحادیههای ذیربط دانست و اظهارکرد: مبنای احتساب هزینههای حقوق و دستمزد در این واحدها نیز مطابق با اسناد و مدارک مثبت و حداکثر تا سقف میزان دستمزد تعیین شده توسط مراجع قانونی است.
موسوی با اعلام اینکه مالیات از منظر ضوابط قیمتگذاری جزو هزینههای یک واحد نانوایی محسوب نمیشود، خاطرنشان کرد: در این شیوهنامه همه هزینههای سربار به علاوه سایر هزینهها شامل آب، برق، سوخت، عوارض و تعمیرات، قیمت نان را در سراسر کشور مشخص میکند.
به گفته این مقام مسئول، براساس این شیوهنامه فعالان این صنف موظفند قیمتهای خود را بر اساس ضوابط قیمتگذاری تعیین کرده و اسناد و مدارک مثبته و قابل استناد از قبیل فاکتورهای خرید مواد اولیه، دستگاهها، تجهیزات و لیست حقوق و دستمزد را همیشه برای سهولت و تسریع در ارائه در دسترس داشته باشند.
موسوی اظهارکرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت نان در استانهای مختلف کشور متفاوت میشود و بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استان به همراه بازرسان اتحادیه مربوط نیز در این زمینه نظارت میکنند.
انتهای پیام/