برگزاری جشنواره گردشگری خوراک از سوی دانشکده مدیریت واحد تهران غرب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دومین جشنواره گردشگری خوراک با حضور پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب، محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا)، علی ابطحی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، ندا آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت واحد تهران غرب، محسن امامی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، روشن بابایی مدیر کمیته علمی ثبت شهر خلاق رشت و عضو هیات علمی دانشگاه گیلان، محمد صالح حجت الاسلامی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نوای فرهنگ اوران پارس، مدیر عامل هتل پارسیان اوین و جمعی از معاونان و مسئولان، اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد تهران غرب در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.
این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی- اسلامی، کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانوادههای ایرانی، کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد.
در این جشنواره 170 نفر از دانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند.
این دانشجویان با هدایت معصومه فتوحی گلریز مدرس آشپزی، بخش عملی دروس آشپزی 1 و2 و شیرینی پزی 1و2 خود را که قبلاً همراه با واحدهای تئوری این دروس آموزش دیده بودند در قالب این جشنواره امتحان دادند به طوری که دانشجویان بر اساس لیست و نوع غذایی که از سوی معصومه فتوحی گلریز به آنها ارائه شده بود با غذاها و شیرینی های تهیه شده از سوی خود در این جشنواره حضور پیدا کردند و در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران به نامهای: سامان گلریز متخصص صنایع غذایی، معصومه فتوحی گلریز مدرس دروس آشپزی واحد و کامران سروش اسامی شش نفر(سه نفر در بخش آشپزی و 3 نفر در بخش شیرینی پزی) به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد.
از شیرینیهای تهیه شده در این جشنواره میتوان زولبیا، بامیه، خاگینه، کیک باقلوا، شله زرد، حلوا و باقلوا و از غذاهای تهیه شده میتوان شیش انداز، مرصع پلو، قیمه نثار، ته چین، خورش خلال، پیچاق قیمه، سیب پلو، خورش الومسما، ماهی شکم پر را نام برد.
اسامی برگزیدگان مسابقه این جشنواره عبارتند از: در بخش شیرینی پزی: رتبه اول: فریده شیری با ارائه حلوا، رتبه دوم: مروارید طاهری با ارائه شله زرد، رتبه سوم: سحر آبله کوب با ارائه باقلوای ایرانی
در بخش آشپزی: رتبه اول: ملیکا اریا با ارائه قیمه نثار، رتبه دوم: مینا جهانگیری با ارائه قیمه نثار و رتبه سوم: عباس شاه مرادی با ارائه قلیه ماهی با میگو
در پایان این مراسم علاوه بر نفرات برگزیده ، به هر یک از داوران جشنواره نیز تقدیرنامه و تندیس اهدا شد .
تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، پخش تیزر تبلیغاتی هتل پارسیان اوین و نخستین جشنواره گردشگری خوراک، پخش کلیپ جشنواره، برگزاری مسابقه آشپزی و شیرینی پزی بین 170 نفر از دانشجویان رشته هتلداری واحد، امضای تفاهم نامه همکاری بین واحد تهران غرب و شهرداری کلان شهر رشت، سخنرانی: پروین داداندیش رئیس واحد، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت، محسن امامی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران با موضوع زنجیره های گردشگری خوراک، ندا آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت و رئیس جشنواره در باره برنامههای کانون گردشگری و هتلداری و گزارش جشنوارههای گردشگری خوراک...، روشن بابایی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان درباره موزههای خوراک جهان الگویی برای گردشگری غذایی، سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، حسن جودکی مدیر عامل پگاه تهران، سخنرانی: سامان گلریز متخصص صنایع غذایی و داور علمی آشپزی جشنواره، مدیر عامل هتل پارسیان اوین و مونا خوشکام عضو هیات علمی گروه گردشگری واحد و دبیر جشنواره، اهدای جوایز و تندیس به نفرات برگزیده، کادر اجرایی و همه افراد همکار دربرگزاری این مراسم، پذیرایی از دیگر برنامه های این جشنواره بود.
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، شرکت صنایع شیرایران(پگاه)، هتل پارسیان اوین و شهرداری رشت از حامیان این جشنواره بودند. همچنین در قسمت پذیرایی از صنایع غذایی چاکلز- می ماس- سحر خیز و شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)در لابی هتل مستقر بوده و از مهمانها پذیرایی کردند.
انتهای پیام/