برنامه غذایی سالم و متعادل، عمر انسان را افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آزاده زنوزی رئیس دانشکده علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم عنوان کرد و گفت: «امر تغذیه یکی از بحثهای مهمی است که هر روزه همه اقشار مردم با آن چندین نوبت در تماس هستند و این جشنواره در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامهریزی و اجرا شد.»
وی ادامه داد: «در حقیقت یک برنامه غذایی مناسب و متعادل میتواند علاوه بر افزودن نشاط و نیروی حیاتی، عمر انسان را به میزان بسیار قابل ملاحظهای افزایش دهد در حالی که محروم ماندن از مواد غذایی اساس تندرستی را سست میکند و حتی روی نسلهای آینده انسان نیز تاثیرگذار است.»
رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین-پیشوا اظهار کرد: «رواج تغذیه سالم در جامعه، سلامت جسم و در نتیجه روان را برای مردم به ارمغان میآورد و در این صورت است که میتوان پیشرفتهای مختلف در زمینههای گوناگون را از جامعه انتظار داشت.»
در این جشنواره معیارهایی همچون کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روشهای پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروههای اصلی غذایی موردنظر قرار گرفت.
نفرات برتر این جشنواره به ترتیب عبارتند از وجیهه ارجمندی مقدم رشته پرستاری رتبه نخست، نرگس نوروز پور رشته مامایی رتبه دوم، عطیه صفی زاده رشته پرستاری رتبه سوم، فاطمه رحمت آبادی رشته مامایی رتبه چهارم و میترا کهنگی کارمند واحد رتبه پنجم که در پایان هدایایی به رسم یادبود به آنها اهدا شد.
انتهای پیام/
جشنواره غذای سالم و بازارچه خیریه در مدرسه سمای گرگان برپا شد
بازدید هیئت ارزشیابی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین
- ساک دستی
- ثبت شرکت
- بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران
- پالت پلاستیکی
- خرید ادویه
- خرید فالوور واقعی
- فونیکس
- خشکشویی آنلاین اکتیو کلینرز
- آهنگ جدید
- سفارش چاپ پرچم
- تلفن ابری
- صرافی نوبیتکس
- صرافی توبیت
- ال بانک
- انبار هوشمند فلزات گرانبها
- اهنگ جدید
- خرید قهوه
- اخبار بورس
- چک لیست لوازم اسکی
- وکیل
- رزرو بلیط هواپیما
- خرید هاست