برنامه غذایی سالم و متعادل، عمر انسان را افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آزاده زنوزی رئیس دانشکده علوم پزشکی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش و ترغیب خانوادهها به استفاده از غذاهای مفید و پرهیز از تنقلات و غذاهای غیر سالم عنوان کرد و گفت: «امر تغذیه یکی از بحثهای مهمی است که هر روزه همه اقشار مردم با آن چندین نوبت در تماس هستند و این جشنواره در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در بین عموم مردم به ویژه دانشگاهیان برنامهریزی و اجرا شد.»
وی ادامه داد: «در حقیقت یک برنامه غذایی مناسب و متعادل میتواند علاوه بر افزودن نشاط و نیروی حیاتی، عمر انسان را به میزان بسیار قابل ملاحظهای افزایش دهد در حالی که محروم ماندن از مواد غذایی اساس تندرستی را سست میکند و حتی روی نسلهای آینده انسان نیز تاثیرگذار است.»
رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین-پیشوا اظهار کرد: «رواج تغذیه سالم در جامعه، سلامت جسم و در نتیجه روان را برای مردم به ارمغان میآورد و در این صورت است که میتوان پیشرفتهای مختلف در زمینههای گوناگون را از جامعه انتظار داشت.»
در این جشنواره معیارهایی همچون کم نمک بودن، کم روغن بودن، استفاده از روشهای پخت به صورت آب پز یا بخار پز و همچنین استفاده از گروههای اصلی غذایی موردنظر قرار گرفت.
نفرات برتر این جشنواره به ترتیب عبارتند از وجیهه ارجمندی مقدم رشته پرستاری رتبه نخست، نرگس نوروز پور رشته مامایی رتبه دوم، عطیه صفی زاده رشته پرستاری رتبه سوم، فاطمه رحمت آبادی رشته مامایی رتبه چهارم و میترا کهنگی کارمند واحد رتبه پنجم که در پایان هدایایی به رسم یادبود به آنها اهدا شد.
انتهای پیام/