سیر و پیاز را تازه تازه داخل غذا بریزید
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، وقتی سیر و پیاز را خرد کنید بوی بسیاری را از خود متصاعد میکنند و وقتی که آنها را بستهبندی کنید و داخل یخچال بگذارید شدت این بو بیشتر هم میشود و غذایتان بیش از حد بوی سیر و پیاز میگیرد.
بنابراین بهتر است سیر و پیاز را تا لحظهی آخر خرد نکنید. اگر پیازهای تندی خریدهاید که خُرد کردنش اشکتان را حسابی در آورده، برای گرفتن تندی و خامی آنها میتوانید قطعههای پیاز را داخل محلولی از آب و جوش شیرین (یک قاشق غذاخوری جوش شیرین به ازای هر پیمانه آب) بخوابانید تا خیس بخورند.
فقط به خاطر داشته باشید که قبل از استفاده پیازها را زیر شیر آب بشوئید. همچنین به خاطر داشته باشید برای آزاد شدن ماده ضد سرطان سیر مییایست سیر را 10 دقیقه قبل از ریختن در غذا له کنید. این زمان به این ماده فرصت می دهد که شکل بگیرد.
انتهای پیام/