با نانوذرات زردچوبه میتوان از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کرد
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر مریم قاسمی کاسمان، پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی بابل، از کورکومین بهعنوان ترکیب ضد سرطان موجود در گیاه زردچوبه یاد کرد و افزود: کوچک شدن ذرات کورکومین تا مقیاس نانومتری موجب افزایش حلالیت این ترکیب در آب میشود و اثر ضدسرطانی این ترکیب را بهطور قابلتوجهی افزایش میدهد.
به گفته وی، در این طرح برای سنتز نانوذرات چندجزیی، از یک روش شامل فرایند فراصوت استفاده شده و پسازآن فعالیت ضد توموری آنها مورد ارزیابی قرار گرفته است. همچنین از روشهای میکروسکوپی FE-SEM و AFM برای مشخصه یابی نانوذرات استفاده شده است.
تصاویر میکروسکوپی بیانگر این هستند که اندازه نانوذرات سنتز شده کوچکتر از ۵۰ نانومتر هستند. همچنین، نتایج حاکی از آن است که نانوذرات چندجزیی خواص ضد توموری بالاتری نسبت به فرم آزاد کورکومین از خود نشان میدهند.
نتایج این تحقیق در مجله International journal of nanomedicine (جلد ۱۲، سال ۲۰۱۷، صفحه ۸۵۴۵) منتشر شده است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/