کاهش ریسک سکته با مصرف سبزیجات برگسبز
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا، نتایج تازهترین بررسیها نشان داده، مصرف سبزیجات برگسبز ممکن است راه جدیدی برای کاهش استرس و کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی باشد.
براساس پژوهشهای جدید، افرادی که بیشتر سبزیجات برگسبز مصرف میکنند، حداقل 64 درصد کمتر در معرض خطر سکته قرار دارند.
محققان در این تحقیق 682 بیمار با میانگین سنی 53.7 سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند مورد بررسی قرار دادند؛ سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، 32.2 درصد تمام سکتهها را در این مطالعه شامل میشد.
علاوه بر این پژوهشگران طی این مطالعه دریافتند، افراد مبتلا به دیابت 2.33 برابر بیشتر از سایر افراد ممکن است دچار خونریزی مغزی و در نهایت سکته شوند.
محققان با بیان اینکه 93.9 درصد سکتههای مغزی ناشی از فشارخون بالاست، اظهار داشتند: افرادی که سبزیجات برگسبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف میکنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.
بر اساس آمار و ارقام موجود، خطر بروز سکته مغزی در افراد سیگاری 10 برابر بیشتر از افراد عادی است.
نتایج این پژوهش قرار است در کنفرانس بینالمللی انجمن سکته مغزی آمریکا در ایالت کالیفرنیا ارائه شود.
منبع: فارس
انتهای پیام/