کتاب «تغذیه ورزشی» وارد بازار نشر شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: در مقدمه این کتاب آمده است: نیاز به مواد غذایی یکی از احتیاجات ذاتی و فیزیولوژیک بدن انسان بوده واز مهم ترین عوامل بقای زندگی فرد هست. احتیاج بدن به مواد غذایی دائمی است و ارگانیسم را مجبور می کند تا برای به دست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند. از طرفی مبارزه با عوامل بیماری زا و حفظ عملکرد صحیح دستگاه های بدن (دستگاه تنفس، دستگاه گردش خون، دستگاه عصبی و دستگاه عضلانی) هم در گرو دریافت کافی مواد غذایی است.
بدون شک تغذیه صحیح در سلامت و تندرستی انسان به گونه ای موثر است که هیچ کس نمی تواند آن را به اندازه ذره ای انکار کند. تغذیه ای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی نیازهای بدن تنظیم شده باشد، سلامت انسان را تامین کرده و قوای دفاعی بدن را به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.
فهرست مطالب کتاب تغذیه ورزشی
فصل اول: آشنایی با اصطلاحات تغذیه
فصل دوم: آشنایی با گروه های هرم غذایی
فصل سوم: کربوهیدرات
فصل چهارم: چربی ها
فصل پنجم: طبقه بندی پروتئین ها
فصل ششم: ویتامین ها، مواد معدنی و الکترولیت ها
فصل هفتم: آب
فصل هشتم: برنامه ریزی غذایی در ورزشکاران
فصل نهم: مکمل غذایی و مواد غذایی نیروزا
انتهای پیام/