دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سفیدهای خوراکی که حتما باید در رژیم غذایی باشند

بسیاری از متخصصین تغذیه به افراد می‌گویند در رژیم غذایی خود، رنگ ‌های یک رنگین ‌کمان را بخورند.
کد خبر : 243483

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، به هر حال یک بشقاب حاوی مواد غذایی رنگین مطمئنا آمیزه‌ ای از مواد غذایی سرشار از مواد مغذی را در برنامه غذایی شما وارد می‌ کند.


با این حال، شاید زمان آن فرا رسیده تا علاوه بر مواد غذایی قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش، کمی هم به رنگ سفید بپردازید.


قارچ: قارچ کالری کم و طعم لذت‌ بخشی دارد، چربی، کلسترول و گلوتن ندارد و سدیم آن بسیار کم است. علاوه بر این، قارچ سرشار از سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین ب ۳ و ویتامین دی است. مصرف قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است.


گل کلم: منبع بزرگ ویتامین ث، ویتامین کا، فولات و فیبر است. مصرف تنها یک فنجان کلم بروکلی خرد شده در طی روز، ۳ چهارم نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند. گل‌ کلم حاوی ترکیبات سولفوری است که با سرطان مقابله می ‌کنند، بافت‌ های استخوانی را تقویت می‌ نمایند و رگ‌های خونی را بهبود می‌ بخشند.


بلغور جوی دو سر: منبع غنی از فیبر محلول است که منجر به کاهش میزان کلسترول و بهبود جریان خون می وشد. جوی دو سر سرشار از فیبر است که به احساس سیری طولانی مدت کمک می کند و فرایند هضم را نیز بهبو می بخشد. مصرف این ماده غذایی منجر به پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ می شود.


کوینولا: این ماده غذایی سفید رنگ، منبعی از ویتامین ای، فیبر، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن و ویتامین های گروه ب است. ضمن این که مصرف آن تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز را به بدن می رساند. مصرف کوینولا خاصیت ضد التهابی دارد و از عوارض پیری زودرس و ابتلا به برخی سرطان ها پیشگیری می کند.


شیر: علاوه بر این که کلسیم موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان ها ضروری است، به بهبود خواب شبانه نیز کمک می کند. تحقیقات نشان داده که نوشیدن یک لیوان شیر گرم قبل از زمان خواب، به افزایش کیفیت خواب کمک می کند. در ضمن شر منبع غنی از تریپتوفان است؛ نوعی اسید آمینه که منجر به افزایش سطوح سروتونین و ملاتونین در مغز می شوند. در ضمن کلسیم و منیزیم موجود در شیر به شل شدن عضلات و آرام سازی بدن کمک می کنند.


ماست یونانی: سرشار از پروبیوتیک ها برای افزایش باکتری های خوب روده است. پروبیوتیک ها منجر به حفظ سلامت دستگاه گوارش، کنترل دیابت، و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن می شوند.


سیر: برای قرنها برای بهبود سرماخوردگی از این ماده غذایی استفاده می شده است. سیر حاوی ترکیبات سولفوری است که باعث حمایت از سلول های سفید خون می شود. آلیسین موجود در سیر باعث کاهش فشار خون و کاهش سطح ال دی ال یا کلسترول بد می شود.


سیب زمینی: یک سیب زمینی متوسط حاوی بیش از ۴ گرم فیبر، و ۷۰ درصد میزان نیاز روزانه به ویتامین ث است. ضمن این که منبع غنی از ویتامین ب ۶ نیز محسوب میشود. یک سیب زمینی متوسط تنها ۱۶۳ کالری دارد.


لوبیا سفید: مصرف یک فنجان لوبیا سفید در روز میزان فیبر مورد نیاز بدن را تامین می کند و راهی موثر برای کنترل قند و کلسترول و همچنین کاهش وزن است. مصرف لوبیا سفید به ترویج باکتری های مفید در روده کمک میکند و سرشار از پروتئین، آهن، پتاسیم و منیزیم است.


منبع: آوای سلامت


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب