استاد دانشگاه اوهایو آمریکا: حذف 100 درصدی هیچ مادهای از رژیم غذایی پیشنهاد نمیشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، یکی از استادان دانشگاه اوهایو آمریکا با توجه به ضرورت بحث مدیریت نانو در دنیای امروز، از کارکردهای این علم در حوزه لیپیدها یاد کرد و گفت: مسئله چاقی یکی از مشکلات جهانی است که یکی از عوامل آن مصرف غذاها با کالری بالا است.
فرناز مالکی با توجه به درصد بالای چاقی در کشورهای مختلف ادامه داد: اکنون، براساس آمار، نرخ چاقی مردم در اکثر ایالتهای امریکا بالای 25درصد است.
وی افزود: افراد جامعه با تغییر سبک زندگی و دولتها با اتخاذ محدودیتها و توجه به استانداردسازی مواد غذایی میتوانند در کاهش این ارقام موثر باشند.
مالکی با بیان اینکه هنوز از نظر علمی تغییرات ایجاد شده در مواد غذایی پس از حذف چربیها، ثابت نشده است، تصریح کرد: از نظر علم تغذیه، حذف 100 درصد هیچ ماده ای از رژیم غذایی پیشنهاد نمی شود.
این استاد دانشگاه اوهایو ادامه داد: امروزه تحقیقات بر روی تولید غذاهای با کالری پایین و سالم با حفظ طعم و کیفیت طبیعی و آشنا برای مصرف کننده، در دستور کار پژوهشگران این حوزه قرار دارد.
وی از تلاش ها برای کاهش میزان لیپید در آنها، با توجه به ساختار و شبکه کریستالی خبر داد و گفت: امید است با مدیریت روند تولید، سرد، گرم و مخلوط کردن مواد، موفقیتهای چشمگیر در این حوزه حاصل شود.
مالکی: امروزه تحقیقات بر روی تولید غذاهای با کالری پایین و سالم با حفظ طعم و کیفیت طبیعی و آشنا برای مصرف کننده، در دستور کار پژوهشگران این حوزه قرار دارد |
استاد الکترونیک دانشگاه اوهایو نیز در این نشست به تشریح روشها و دستگاهها به روز این حوزه در جهان پرداخت و تصریح کرد: تحلیل ساختار مواد در مقیاس نانو در صنایع مختلف، ارتباطات، قرار دادن قطعات در برن انسان، اندازه گیری ضربان قلب و فشار خون با کمک اسمارت فونها و غیره مفید است.
دکتر کامران شاوزی پور با توجه به Macro system device development ادامه داد: امروزه با الهام از طبیعت و با توجه به خواص مکانیکی و سطحی مواد، دایره تولیدات صنعتی گسترده شده است.
شاوزی پور با بررسی ترانزیستورها، روشهای جدید تولید و به کار گیری و مزایای آنها اظهار کرد: در صنعت الکترونیک، تلاشها برای بالا بردن مقاومت با کار بر روی ابعاد، ویژگی های مکانیکی، تغییرات دمایی بر اساس الکترونگاتیویته و غیره ادامه دارد.
وی با توجه به تحقیقات در مورد مکانیزم تماس، افزود: اکنون در مراکز تحقیقاتی جهان، آزمایش سطح تماس در قطعات مختلف در شرایط گوناگون برای تشخیص اثرات سطح تماس بر عوامل مختلف انجام می شود.
استاد دانشگاه اوهایو با توجه به کارکردهای فناوری نانو در تولید سنسورها برای امنیت غدایی، تصریح کرد: دیگر کاربردهای این تکنولوژی در نیروگاهها، استفاده از Harsh environmental physical sensing nodes در خطوط نفت و گاز، ساختمانها، محیط زیست، عمق دریا، صحت و سلامت جادهها در شرایط سخت فشاری و دمایی است.
در حاشیه این نشست، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان درباره شیوه اخذ پذیرش برای تحصیل در خارج از کشور برگزار شد.
انتهای پیام/