دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1396 - 15:43
گواهی‌نامه ثبت اختراع برای عضو هیات علمی واحد ورامین

کیک برنجی، فرآورده‌ای جدید و مناسب برای بیماران سلیاکی

گواهی‌نامه ثبت اختراع و گواهی‌نامه اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع از سوی وزارت علوم سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از سوی به عضو هیات علمی واحد ورامین-پیشوا اعطا شد.
کد خبر : 230594

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، گواهی‌نامه ثبت اختراع و گواهی‌نامه اعتبارسنجی و امتیازدهی اختراع از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از سوی دکتر سارا موحد عضو هیات علمی و دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان اختراع فرمولاسیون کیک برنجی حاوی صمغ‌های رانتان و کربوکسی متیل سلولز برای بیماران سلیاکی است.
تولید مورد اختراع برای نخستین بار در ایران و جهان صورت گرفته و کیک تولیدی، فرآورده ای جدید فاقد آرد گندم و مناسب برای بیماران سلیاکی است.
مبتلایان به این بیماری با کمبود و محدودیت مواد غذایی فاقد گلوتن(Gluten- Free) مواجه هستند، لذا فرمولاسیون جدید کیک مورد اختراع می‌تواند مورد استفاده این افراد قرار گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب