دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مهر 1396 - 15:03
مشاور وزیر آموزش و پرورش:

6 نوع تربیت باید برای دانش‌آموزان لحاظ شود

مشاور وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راهی برای آموزش و پرورش تا سال 1404 تدوین شده که بر اساس این سند و نقشه راه، 6 نوع تربیت به دنبال خواهد شد.
کد خبر : 214976

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا مددی صبح امروز در مراسم نمادین بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر و مقاومت در دبیرستان خوارزمی ناحیه یک زنجان، اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید، 13 میلیون دانش‎آموز در سراسر کشور وارد مدارس می‎شوند.


وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال تحصیلی جدید 40 میلیون نفر درگیر تعلیم و تربیت خواهند بود، تصریح کرد: 930 هزار معلم و 107 هزار مدرسه در سال تحصیلی جدید فعال هستند.


رئیس ستاد اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه 25 میلیون نفر از اولیای دانش‎آموزان هم درگیر تعلیم و تربیت آنها خواهند بود، اضافه کرد: ماموریت اصلی آموزش و پرورش تربیت است که موضوع اصلی تربیت هم انسان محسوب می‎شود.


مددی با تاکید بر اینکه انسان بدون تربیت راه به جایی نمی‎برد، یادآور شد: انسان بدون تربیت به رشد، کمال، ترقی و پیشرفت دست پیدا نمی‎کند و در سایه تربیت به همه درجات کمال می‎رسد.


وی با اشاره به اینکه جامعه هم نیازمند تربیت نیروی انسانی است، ادامه داد: پایه و اساس تربیت نیروی هم در آموزش و پرورش گذاشته می‎شود.


مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان در حوزه تعلیم و تربیت سرمایه‎گذاری کرده‌اند، افزود: همه سازمان‎ها به محصولات آموزش و پرورش نیاز دارند و محصول آموزش و پرورش هم دانش‏‌آموزان هستند.


مددی با اشاره به اینکه اگر می‎خواهیم کشوری پیشرفته با الگوی ایرانی- اسلامی داشته باشیم، راه آن پیشرفت کلاس‎های درسی است، اظهار کرد: همه چیز در مدارس رقم می‎خورد و معلم عنصر اصلی تعلیم و تربیت به شمار می‏‌رود.


وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راهی برای آموزش و پرورش تا سال 1404 تدوین شده است، تصریح کرد: بر اساس این سند و نقشه راه، 6 نوع تربیت دنبال خواهد شد.


رئیس ستاد اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در مدارس ما بر یک نوع تربیت تاکید شده است، افزود: تربیت عبادی و اخلاقی، تربیت علمی و آموزشی، تربیت اقتصادی و حرفه‎ای، تربیت زیستی و بدنی، زیباشناسی و تربیت هنری در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد توجه است.


مددی با بیان اینکه بر اساس تربیت اقتصادی، دانش ‏آموز باید دارای مهارت حرفه‎ای باشد، ادامه داد: همچنین باید زمینه‎های هنری دانش‎‏آموزان در مدارس شکوفا شود.


وی اضافه کرد: نباید با پایان سال تحصیلی فقط به کارنامه نمرات دانش‏‌آموز توجه شود، بلکه باید این 6 نوع تربیت مورد تاکید قرار گیرد.


مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید تحولاتی در مدارس ایجاد شود تا به این 6 ماموریت مهم جوابگو باشند، یادآور شد: وزارت آموزش و پرورش برای مدارس نسخه واحدی نمی‌پیچد و هر استان و مدرسه‎ای خود می‎تواند برای اجرای این طرح مهم تصمیم بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب