دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 مرداد 1396 - 10:09

برگزاری اولین دوره آزمون جامع دکتری در رشته صنایع غذایی واحد ممقان

معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان از برگزاری آزمون جامع دکتری این دانشگاه برای اولین بار در رشته صنایع غذایی در دو روز و در دو نوبت خبر داد.
کد خبر : 199594

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر آرش درخشانمهر گفت: «دانشجویان دکتری رشته‌ علوم و صنایع غذایی که حد نصاب زبان در آزمون Ept و یا سایر آزمون‌های مجاز را به دست آورده باشند و حداقل ۱۵ و حداکثر ۲۱ واحد درسی را گذرانده باشند، مجاز به حضور در آزمون جامع دکتری هستند.»


وی با بیان اینکه امتحان جامع دکتری در دو مرحله آزمون کتبی و شفاهی (مصاحبه) برگزار می‌شود، اظهار کرد: «دانشجویان پس از اخذ نمره قبولی و موفقیت در آزمون جامع، وارد مرحله پژوهشی و رساله دکتری خود خواهند شد و در صورت عدم کسب نمره قبولی یک بار دیگر مجاز به شرکت این آزمون هستند.»


معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان بیان کرد: «در این دوره آزمون جامع، حد نصاب نمره قبولی شفاهی و تئوری حداقل ۱۵ است.»


وی اظهار کرد: «دانشگاه‌آزاد اسلامی ممقان با بهره‌مندی از هیأت علمی توانمند و برخورداری از امکانات استاندارد آموزشی، آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب، ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته‌های موجود خود را دارد.»


عضو هیات علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد ممقان ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی و هم‌اندیشی بتوانیم در راستای تصویب رشته‌های جدید، جذب دانشجو و رفع مشکلات متقاضیان و علاقه‌مندان به تحصیلات دانشگاهی بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی گام‌های موثرتری برداریم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب