آغاز کار مرغداری گوشتی و پروژه پرورش زنبور عسل واحد بروجرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حسین وثوقی مسئول پیشگیری و کنترل بیماریهای فارم مرغداری واحد بروجرد گفت: در دوره 45 روزه پرورش، 8 مرحله عملیات پیشگیری انجام میشود که مستلزم ایزوله و قرنطینه بودن فضای پرورشی است که کارکنان مستقر در این مرغداری باید نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند.
وی گفت: جوجههای گوشتی نژاد راس تا به امروز بیشتر از یک کیلوگرم وزن دارند که در حد استاندارد قرار داشته وامیدواریم تا پایان دوره 48 روزه حساس با توجه به آلودگی منطقه بروجرد به بیماریهای آنفلونزا وبرونشیت، مشکل خاصی پیدا نکنند.
مسئول پیشگیری و کنترل بیماریهای فارم گفت: علاوه بر راهاندازی مرغداری در چند ماهه گذشته چندین کندوی عسل نیز به همت همکاران توسط واحد بروجرد کلونی گیری شده و در مجتمع کشت و صنعت مستقر شده است که تعداد آن اکنون به 108 کندو رسیده است.
وی گفت: این واحد برای دومین سال است که اقدام به پرورش زنبور عسل کرده است و سال گذشته قریب به 300 کیلوگرم عسل تولید کرده است.
وثوقی گفت: متولیان و خدمتگزاران تولید و پرورش زنبور عسل و مرغ امیدوارند واحد بروجرد با داشتن پتانسیلهای علمی و عملیاتی موجود بتواند گامهای موثر و خوبی را برای افزایش درآمدزایی در حوزه علوم دامی و دامپزشکی بردارد.
انتهای پیام/