دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ارتقاء ظرفیت های صادرات آرد، بیسکویت، شیرینی و شکلات

در جلسه ای با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت و تولید کنندگان و صادرکنندگان این صنایع، ارتقاء ظرفیت های صادرات آرد، بیسکویت، شیرینی و شکلات بررسی شد.
کد خبر : 175694

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسرو تاج با اشاره به لزوم استفاده مناسب از ظرفیتهای موجود در کشور در مسیر توسعه صادرات محصولات ایرانی، بر شناسایی کشورهای جدید هدف و بهره برداری از فرصت نمایشگاه های حائز اهمیت و تاثیرگذار بر صادرات این محصولات تاکید کرد.


وی با تبیین برنامه ها و پروژه های سازمان توسعه تجارت در سال 96، یکی از این برنامه ها را تهیه فهرستی از شرکتهای خوشنام و معتبر صادراتی با مشارکت تشکلهای تخصصی برای بهره مندی از مجموعه حمایتها و تسهیلات عنوان کرد.


خسرو تاج تعیین اهداف کمی سالانه صادرات را مورد تاکید قرار داد و همچنین ابراز امیدواری کرد فعالان صنعت علاوه بر توجه به تنوع سازی در محصولات و برنامه ریزی جهت ارائه محصولات جدید در سبد صادراتی خود، دسترسی به بازارهای جدید صادراتی را نیز مورد توجه قرار دهند.


رئیس کل سازمان توسعه تجارت همچنین با اشاره به ضرورت همفکری بخش خصوصی در مسیر رفع مشکلات صادرات از ایشان دعوت نمود پیشنهادات خود را در موضوعاتی از جمله فعالسازی خطوط منظم کشتیرانی در مسیرهای دارای اولویت، رفع موانع مالیاتی، استفاده از پتانسیل مراکز تجاری و دیگر مسائل به این سازمان ارسال کنند.


فعالان این حوزه نیز ضمن اشاره به مدل های حمایتی کشورهای دیگر و نیز نحوه برند سازی و حضور رقبا در بازارهای جهانی، بر اراده قوی خود جهت رسیدن به این مهم تاکید کرده، افزودند: بازارهای کشورهای افغانستان ،عراق و آفریقا با توجه به مزیت‌های لجستیکی مورد توجه بیشتری قرار گرفته و در گام بعدی کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز به‌عنوان بازاری ویژه برای محصولات این حوزه حائز اهمیت است.
در ادامه مواردی مانند مشکلات تولید صادراتی در بخش ورود فرآیند موقت مواد اولیه مورد واکاوی قرار گرفت و بر ارایه تسهیلات لازم جهت تامین مواد اولیه و نیز ساماندهی حضور شرکتها در بازارهای جهانی تاکید شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب