تجدیدنظر در واردات فرآوردههای پر نمک/ کاهش 10 درصدی نمک در تولید محصولات داخلی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سهیل اسکندری گفت: برنامههای این اداره کل برای مصرف نمک در سبد غذایی مردم دو محور اصلی دارد که شامل ید دار کردن نمک و کاهش مصرف نمک است.
وی با اشاره به همکاری سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، در ابلاغ بخشنامهای به کارخانههای تولید مواد غذایی ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کارخانهها ملزمند استفاده از نمک در تولید محصولات خود را به میزان 10 درصد کاهش دهند و از ورود فرآوردههای غذایی پر نمک به کشور جلوگیری شود.
اسکندری ادامه داد: بر اساس دستور سازمان غذا و دارو این کارخانهها باید خلوص نمک مورد استفاده خود را از طریق سیستم مربوطه کنترل کنند.
معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان قطب کارگروه نمک انتخاب شده است افزود: طبق بررسیهایی که از طریق معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها صورت میپذیرد تمام اطلاعات گردآوری شده و اگر عدم انطباقی وجود داشته باشد در این کارگروه جمع بندی و تصمیمات لازم اتخاذ میشود.
انتهای پیام/