دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
تولید نان صنعتی در کشور شناسنامه دار شود؛

دو نرخی شدن نان عاملی برای ایجاد رانت

نرخ نان باید طبق درآمد پایین ترین دهک جامعه تعیین شود.
کد خبر : 171648

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اتاق اصناف ایران،‌ علی وقف‌چی سخنگوی کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس درباره وضعیت نرخ نان در کشور،گفت: دو نرخی بودن نان هیچ گونه توجیه اقتصادی ندارد زیرا نان جز اساسی ترین کالایی غذایی شهروندان به شمار می آید، بنابراین دولت باید برای جلوگیری از ایجاد رانت نرخ نان رابه طریق تک نرخی و واحد اعلام کند.


نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ نان به دو طریق آزاد و دولتی بطور همزمان می تواند منجر به رانت شود، تصریح کرد: نرخ نان نباید هیچ گونه فشار اقتصادی بر مردم وارد کند.


وی ادامه داد:نظارت اصولی و منطقی برکیفیت نان موجب ارتقای سرانه سلامت مردم می شود؛ بنابراین مسولان ذی ربط باید با بطور مستمر شرایط پخت نان را در کشور کنترل کنند.


تولید نان صنعتی در کشور شناسنامه دار شود


وقف چی افزود:تولید نان صنعتی در کشور باید شناسنامه دار شود تا بتوان بر توزیع برخی از نان های صنعتی که هیچ گونه نشانی ندارند، نظارت جامع شود.


سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه سازمان های استاندارد و غله توزیع نان صنعتی در کشور را شناسنامه دار کنند،تصریح کرد: مشخص نبودن مبدا تولید نان می تواند سلامت شهروندان را به خطر بیندازد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب