تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته و کم کلسترول ثبت اختراع شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر لیلا ناطقی در تشریح این محصول گفت: «مایونز یکی از انواع سسها بوده که به دلیل بافت و طعم مطلوب مورد علاقه و تحسین مصرفکنندگان قرار گرفته است. امروزه با توجه به افزایش سطح آگاهی مصرف کنندگان و به اثبات رسیدن ارتباط بین شیوع بیماریهای مزمن مانند چاقی، بیماریهای قلبی، عروقی و دیابت نوع دوم با افزایش مصرف چربی در رژیم غذایی و بالا بودن کلسترول زرده تخم مرغ و ارتباط تنگاتنگ آن با بروز بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش میزان کلسترول و چربی مصرفی در رژیم روزانه از اهمیت بالایی برخوردار است.»
وی ادامه داد: «با انتخاب جایگزینهای مناسب برای کاهش مقدار روغن و زرده تخم مرغ مصرفی سس مایونز در مقادیر معین با هدف کاهش میزان چربی و کلسترول میتوان ارزش تغذیهای سس مایونز را با حفظ ویژگیهای طعم و بافت و رنگ، افزایش داد.»
در کارنامه افتخارات پژوهشی این عضو هیأت علمی عنوانی از جمله کسب عنوان پژوهشگر برتر در ۵ سال متوالی، ثبت ۶۲ مقاله ISI، ثبت بیش از ۱۴ مقاله علمی، پژوهشی و ترویجی، شرکت در بیش از ۱۰۵ همایش علمی داخلی و خارجی، کسب ۵ مدال نقره و ۳ مدال برنز مقالات برتر بین المللی و همچنین کسب عنوان برترین پایان نامه دکتری در سال ۲۰۱۱ کشور مالزی میدرخشد.
انتهای پیام/